Haberler

Eğitimci-yazar Rıza Bakış Memleketinde Söyleşi Düzenledi

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında Eğitimci Yazar Yrd. Doç. Dr. Rıza Bakış memleketi Yıldızeli’nde öğrencilerle söyleşi düzenledi.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Sivas Yazarlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında Eğitimci Yazar Yrd. Doç. Dr. Rıza Bakış memleketi Yıldızeli'nde öğrencilerle söyleşi düzenledi.

İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Pamukpınar Anadolu Lise'sinde düzenlenen programda İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy proje hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. Burada okumanın önemine değinen Altınsoy proje sayesinde kendi içimizden çıkan yazarları yine kendimize rol model olarak almamız açısından son derece önemli olacağını vurguladı. Rıza Bakış'ında önemli bir eğitimci yazar olduğuna değinen Altınsoy konuşmasının ardından yazara çiçek takdim etti.

Yıldızeli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 1996-2009 yılları arasında görev yaptığını belirten Bakış, okulda geçen anılarından bahsetti. Bakış daha sonra 2014 yılında piyasaya çıkan 'Aşığın Tevhidi Hallaca Göre Varlık ve Dini Tecrübe' adlı kitabı hakkında öğrenciler ile söyleşisini gerçekleştirdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Altınsoy Yıldızeli Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title