Haberler

Eğitim-sen Ünye Şubesi'nden Anma Programı

Eğitim-Sen Ünye Şubesi, 10 Ekim tarihinde Ankara’da gerçekleşen canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenler için anma programı düzenledi.

Eğitim-Sen Ünye Şubesi, 10 Ekim tarihinde Ankara'da gerçekleşen canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenler için anma programı düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun'un yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Adayı İsa maral, CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı ve Eğitim-Sen Ünye Şubesi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, "Bir insanlık suçuyla karşı karşıyayız. Geçmişte Reyhanlı'da ne olduysa, Diyarbakır'da ne olduysa burada da aynısı oldu ama şunu söylemek istiyorum ki, bir kadınımızın ifadesi beni çok duygulandırdı. 'Öle öle barış getireceğiz' dedi. Gerçekten kanlarımız dökülse bile, canımız yansa dahi, bu ülkeyi barışı hep beraber getireceğiz. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Onlar kendilerini güçlü zannediyorlar ama aslında korkaklar, onlar aslında acizler, onlar aslında yetersizler ama bunu bu şekilde ifade etmeye çalışıyorlar. Yılmayacağız bu ülkede barış sağlayacağız ve barışı egemen kılacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ordu Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title