Haberler

Eğitim-İş Zonguldak Şube Başkanı ve Üyelerinden Başkan Akdemir'e Ziyaret

Güncelleme:

Birleşik Kamu İş'e bağlı Eğitim-İş Zonguldak Şube Başkanı Metin Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in her zaman yanında olduklarını belirten Kahveci, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in bugüne kadar alt yapı çalışmaları olmak üzere, birçok önemli çalışmalara imza attığını ifade etti. Kahveci, ziyarette yaptığı konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: "Birleşik Kamu İş'e bağlı Eğitim-İş Sendikaları olarak, Belediye Başkanımıza destek vermek amacıyla bu ziyaret gerçekleştiriyoruz. Başkanımız, yaklaşık dört yıla yakın bir dönem geçirdi. Bu dönem içerisinde, Zonguldak'ın çok ağır ve köklü olan sorunları olan alt yapı çalışmaları olmak üzere, özellikle Gazipaşa'daki kanalizasyon, doğalgaz, içme suyu hattı şebekesi değişimi ve diğer çalışmalar ile önemli işler yaptı. Bu açıdan, yaklaşan bu seçim süresince yapmış olduğu çalışmalardan ve Zonguldak'a vereceği hizmetlerinden dolayı, kendisine teşekkür ediyoruz. Bu seçimde de, Birleşik Kamu İş, Eğitim İş ve Enerji İş yöneticileri olarak da kendisine açık olarak destek vermeye geldik. Yalnız olmadığını ve eğitim camiası olarak da hizmetlerinin devamını diliyoruz. Tabii, Zonguldak'ta köklü sorunlar var ve kolay bir şekilde çözülecek değil. Ancak oluşturulacak yeni meclis ve yönetim şekli ile bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz ve meslektaşlar olarak da böyle bir görevi yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Eğitim de; öğrencilerimize bir konuyu anlatırken, doğruluğuna güvenerek anlatırız. Sayın Başkanımız da, öğretmen kökenli olduğu için, alt yapıdaki hizmeti sağlam ve düzgün yapalım bilinci ile ve bir daha uğraşmayalım mantığı düşüncesinden dolayı köklü çalışmalar yaptığını biliyoruz. Zonguldak'taki içme suyu hatlarının ne kadar eski olduğunu da görmüş olduk ve başkanımızın bu yenileme çalışması ile de ileriye dönük bir çalışma yaptığının farkındayız." şeklinde konuştu.

eğitim sen ziyaret haberiZiyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; "Bizim aldığımız devlet terbiyesi ve yetişme tarzımız, bizlere ciddiyeti öğretti. Biz, bu ciddiyet ile doğruları yapma sorumluluğunu üstlendik. Biliyorsunuz, çok uzun yıllar idarecilik yaptım. Üstlendiğim görev itibariyle de, halkımıza en iyi hizmeti ve kalıcı çalışmaları yapmaya çalıştım ve bundan sonrada yapmaya çalışacağım. Nazik düşüncelerinize teşekkür ediyorum. Halkımız bu iradeyi tekrar bize verirse, kalıcı çözümler için Zonguldak adına da gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zonguldak Gazipaşa Kamu İş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title