Haberler

Eğitim Değerlendirmesi Yapıldı

Güncelleme:

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, tüm Okul Müdürleriyle genel değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Batman Spor Lisesi konferans salonunda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik başkanlığında gerçekleşen toplantıya Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçelerin İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise Müdürleri katıldı.

Toplantı saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Genel bilgilendirme toplantısı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'in açış konuşmasıyla devam etti.

Çelik, "Her an her kesin ulaşabileceği, bir idareci anlayışıyla görevimizi yaparken, kapımız herkese açık olmalı. Uyuşturucu ile mücadele, Eğitim ortamın şiddetin önlenmesi, Kaynaştırma öğrencilerine gerekli ilgi ve hassasiyetinin gösterilmesi, Özel Eğitim sınıflarının donatılması, Rehber Öğretmenlerin aktif olarak çalıştırılması ve Okul çevresinde bulunan internet kafe, oyun salonları, vb. yerlerle diyalog kurulmasına önem vermeliyiz. Bu toplantımızın, Eğitim Camiasına ve tüm topluma hayırlı olmasını diliyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'in konuşmasının ardından, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, birer kısa bilgilendirme konuşmaları yaptılar. Toplantı Okul Müdürlerinin soru, görüş ve önerileri bölümüyle sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Çelik Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title