Haberler

Eğitim Bir-Sen Yeni Başkanını Seçti

Adıyaman Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı 5. Olağan genel kurulunda Ali Deniz başkanlığa seçildi.

Adıyaman Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı 5. Olağan genel kurulunda Ali Deniz başkanlığa seçildi.

Eğitim Bir-Sen Adıyaman şubesi, geçen günlerde delege seçimini yaparak 162 delegeyi belirlemişti. Yapılan delege seçiminin ardından halk eğitim salonunda genel kurul gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Toç-Bir Sen Şube Başkanı Faysal Ünsal, Divan Katipliğini Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Nevzat Dişbudak ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mahmut İnan'ın yaptığı genel kurulda Ali Deniz ve Neşet Taner yarıştı. Çarşaf liste halinde gidilen genel kurulda 162 delegeden 161'i organlar için oy kullandı. Ali Deniz kullanılan oylardan 82'sini alarak başkan seçilirken, Neşet Taner 55 kişinin oyunu aldı; 3 oy geçersiz sayıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak onaylandı. Sonra mevcut Başkan Gaffari İzci bir konuşma yaparak, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu. İzci, genel kurulların demokrasi şöleni olduğunu ve bayrağı bir adım daha ileriye götürmenin gayretinde olanların kendilerini kanıtlamak istediklerini söyledi.

Başkan adaylarından Neşet Taner de, sendikanın örgütlü toplumun aracı olduğunu belirterek, değerlerin ve ilkelerin mücadelesini verdikleri bir dava aracı olduğunu kaydetti. Taner, şeffaf bir yönetim anlayışıyla teşkilata hesap veren bir yönetim sergileyeceklerini ifade ederek, ortak akıl zemini oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Ali Deniz ise konuşmasında, Adıyaman Eğitim Bir-Sen'in ülke genelinde önemli bir kazanımlar sağladığını dile getirerek "Seçim sürecinde sendikamızın ilkelerini ve bütünleştirici tavrını her zaman önceliğimiz yaptık. Sendika olgusunu güçlendirip bütün üyelerimizin sesi olabileceğimize inanarak yola çıktık. Biz, eğitim camiasına genç, dinamik ve etkin bir kadroyla hizmet etmeyi amaçlıyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Ali Deniz Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title