Haberler

Eğitim Bir-sen Üyeleri Dayanışma Toplantısında Bir Araya Geldi

Eğitim Bir-Sen Çelikhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma toplantısında Eğitim Bir-Sen üyeleri bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen Çelikhan İlçe Başkanlığı tarafından Çelikhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Söylemez, Arguvan Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, Genç Memur- Sen Başkan Yardımcısı Muhammed Karagöz ve Çelikhan' da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, eğitimde yeni bir bakış açısına, bir yenileşmeye ihtiyaç olduğunu belirterek, "Güçlü olmayı, emeği değerli kılmak, ekmeğimizi artırmak, haklarımızı çoğaltmak, korumak noktasında yürüttüğümüz, yürüteceğimiz mücadelenin etkili sonuçlar doğurmasının aracı olarak görüyoruz. Büyümeye devam ederken, alanımızda uzmanlaşma, kurumsallaşma ve olgunlaşma süreçlerimizi de tamamlamak zorundayız. Eğitimde bir yenileşme lazım. Yapılan reformlara rağmen hala değiştirilemeyen ve kronikleşen sorunların ve yapıların olduğunu görüyoruz. Bunların başında da müfredatta ve ders kitaplarında öğrencileri dünyadaki değişimlere değil, ideolojiye göre yetiştiren yönlendirmeler gelmektedir. Kimseye kendimizi beğendirmek için değil, bir ihtiyacı ortaya koyabilmek ve netice itibarıyla yaşanan sorunların giderilebilmesi için seferber olmak durumundayız. Sendika olarak bunun için çalışıyor, çaba harcıyoruz. Biz yeni bir bakış açısını ortaya koyabilmek için ülkemizde sendikal faaliyete başlamış, çalışma ve insan hayatında bir şeyleri değiştirebilmenin mücadelesine girmiş bir grup gönüldaşın yolunu ve çizgisini devam ettiren bir hareketiz. Onun için insanlığa yeni bir soluk gelecekse, bir şeyler değişecekse, bu bizlerin mücadelesi sayesinde olacaktır. İnsanlığın potansiyeli burada, Eğitim-Bir-Sen teşkilatında mevcuttur. TEOG' sınavında başarı gösteren ilk on öğrencinin çeyrek altın ile ödüllendirildiği toplantı alanında başarı gösteren eğitim çalışanlarına plaket takdim edilmesi ile sona erdi. Toplantıya katılan eğitim çalışanları ilçemize atanan meslektaşlarımızın moral ve motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmak, ilçemizin sosyo kültürel özelikleriyle buluşturmak gayelerimizden biridir ve bu yönüyle bu buluşma gayesine ulaşmıştır" ifadesini kullandı. Yapılan konuşmalarına ardından toplantıya katılan katılımcılara yemek ikramında bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Adıyaman Çelikhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title