Haberler

Eğitim Bir Sen Urfa Şubesi Türkiye 2.si Oldu

Güncelleme:

11. Eğitim Bir Sen Türkiye Buluşması programında en çok üye sayısında 2. olan Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun'a plaket verildi.

11. Eğitim Bir Sen Türkiye Buluşması programında en çok üye sayısında 2. olan Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun'a plaket verildi. 11. Eğitim Bir Sen Türkiye Buluşması programına Eğitim Bir Sen Şanlıurfa il yönetimi ve ilçe temsilcileri de katıldı. Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından Türkiye genelinde 402 bin üye sayısına ulaşmasında ve 140 şube içerisinde Türkiye ikincisi olan Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun'a plaket takdim etti.
İbrahim Coşkun "Bu buluşmada Şanlıurfa yönetimi olarak büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Bu başarıyı sendikacılıkta yeni ufuklara, insanlık için yeni umutlara kapı aralayan, erdemiyle çağı kuşatmak için alanda ter döken en başta üyelerimize, işyeri temsilcilerimize, Kadın Kolları Komisyonumuza, Genç Memur Sen Yönetimine, İlçe başkanlarımıza ve yönetimine, İl teşkilatımıza ve yol arkadaşlarımıza armağan eder; süreci zahmet, sonu rahmet olan soylu mücadelemizde Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title