Haberler

Eğitim-bir-sen Mayıs Ayı İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesinin Mayıs ayı İl Divan Toplantısı Manisa Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesinin Mayıs ayı İl Divan Toplantısı Manisa Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Manisa Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akış, Halil Kallat, Ramazan Karaman, Metin Gencay, Aziz Bulut, Ahmet Yasav, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Manisa Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Sendikal çalışmaların değerlendirildiği toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, "Emek ve özgürlük mücadelesinde tüm yönetimlerimizle hiç durmadan, yorulmadan, aşkla ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz." dedi.

ANNELERİMİZ, EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

"Anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir." diyen Öner, "Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay cennetle müjdelenen annelerindir. Var oluşumuzun ilk anından son nefese kadar derdimizi, yükümüzü çeken annelerimize sevgi ve hürmetle, iyilik ve güzellikle davranmak, hizmetlerinde olmak başta gelen görevimiz olmalıdır. Başta Kadınlar Komisyonumuz olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz. " şeklinde konuştu.

KAZANIMLARIN ADRESİ, MAZLUMLARIN GÜR SESİYİZ

Üçüncü Toplu Sözleşmede önemli kazanımlara imza attıklarını ifade eden Öner, "Eğitim-Bir-Sen olarak 3. Toplu Sözleşmede önemli kazanımlara imza attık. Kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine iki yıllık yüzde 19.2 zam yapılması, nöbet görevine ücret ödenmesi, sınav ücretlerinin yüzde 250 arttırılması, 2005 yılından sonra göreve başlayan kamu görevlilerine ilave bir derece verilmesi, Cuma saati izni gibi kazanımlar elde ettik. Yeni kazanımlar için mücadelemizi hız kesmeden sürdüreceğiz." dedi.

BİZ, BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Üyelik çalışmalarına hızla devam edilmesi gerektiğini vurgulayan Öner, "15 Mayıs'a az bir zaman kala üyelik çalışmalarına hız vermeliyiz. Eğitim-Bir-Sen'e yeni üyeler katma, Memur-Sen'in 1 milyon üye hedefine katkıda bulunma gayretimizi artırarak, çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Geride kalan bir yılda aramıza yeni katılan ve katılacak olan üyelerimizle gücümüze güç katacak, yetkimizi pekiştirecek ve etkimizi daha da arttıracağız. Biz, büyük ve güçlü bir aileyiz." diye konuştu.

Eğitim Bir Sen İl Divan Toplantısı İlçe Başkanlarının ve Yönetim Kurulu Üyelerinin görüşlerinin alındığı değerlendirmelerin ardından sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title