Haberler

Eğitim Bir-Sen Malatya 2 Nolu Şube Başkanı Sakar Tekrar Seçildi

Eğitim Bir Sen Malatya 2 No’lu Üniversite Şube Başkanlığı’na Yaşar Sakar tekrar seçildi.

Eğitim Bir Sen Malatya 2 No'lu Üniversite Şube Başkanlığı'na Yaşar Sakar tekrar seçildi.

Öğretmenevi'nde yapılan kongre ve seçimde divan başkanlığını, Diyanet Sen Malatya Şube Başkanı Refik Metin yaptı. Memur Sen Malatya İl Başkanı Kerem Yıldırım, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ve Eğitim Bir-Sen delegelerinin katıldığı kongre ve seçime tek liste katıldı.

600 üyesi ve 130 delegesi bulunan Eğitim Bir Sen Malatya 2 No'lu Üniversite Şube Başkanı Yaşar Sakar yaptığı açıklamada, "2010 yılında kurulan sendikamız, 600 üyeli ile üniversitede yetkili sendika olarak faaliyet göstermektedir" diyerek, sivil toplum kuruluşu olarak demokratik açılıma da büyük destek verdiklerini vurguladı.

Eğitim Bir-Sen Malatya 2 No'lu Üniversite Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu sonrasında asıl yönetime şu isimler getirildi:

"Yaşar Sakar (şube Başkanı), Tamer Bakır (Şube sekreteri ve başkan vekili), Ali Taş ( Mali sekreter ve başkan yardımcısı), Tülay Kalalı ( Teşkilat sekreteri ve başkan yardımcısı), Kazım Doğan (Basın yayın sekreteri ve başkan yardımcısı), Aziz Dinçer ( sosyal işler sekreteri ve başkan yardımcısı), Yrd. Doç. Dr. Nihat Akbıyık (başkan yardımcısı)." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Diyanet Sen Memur Sen Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title