Haberler

Eğitim Bir Sen Erzurum Genişletilmiş Divan Toplantısı

Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim-Bir-Sen Eğitimciler Birliği Sendikası Erzurum Şubesi’nce Genişletilmiş Divan Toplantısı, Erzurum Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim-Bir-Sen Eğitimciler Birliği Sendikası Erzurum Şubesi'nce Genişletilmiş Divan Toplantısı, Erzurum Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Eğitim Bir-Sen Erzurum Şube Divan Toplantısı genel merkez yönetiminin ve üyelerin yoğun katılımı ile yapıldı. Genişletilmiş Divan Toplantısına Genel Merkez Yönetiminden Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, 1 Nolu Erzurum Şube Başkanı Erkan Ciyavul, 2 Nolu Erzurum Şube Başkanı Mustafa Karataş, yönetim kurulu üyeleri, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile ilçe temsilcileri katıldı.

Toplantıda 1 Nolu Erzurum Şube Başkanı Erkan Ciyavul ve 2 Nolu Erzurum Şube Başkanı Mustafa Karataş, selamlama konuşması yaptı.

Karataş'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, "Eğitim-Bir-Sen olarak, milletin bağrından umudun adı olarak filizlenip, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşliğin teminatı olmanın haklı gururuyla, bu teveccühe layık bir duruş sergileme çabasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Sendika olarak kardeşliğin, birlik ve beraberliğin garantisi olmaya devam edeceklerini, ülkenin temel sorunlarına ilgisiz kalmalarının mümkün olmadığını, gelecek tasavvurlarında özgür birey, sivil anayasa ve sivil toplum olduğunu ifade eden Olçum, "Kavganın, karmaşanın ve karanlığın değil; demokrasinin, saygının, sevginin, huzurun, aydınlığın, hak ve özgürlüklerin taraftarıyız. Doğru kimden gelirse gelsin yanında, yanlış kimden gelirse gelsin karşısındayız. Hakkın ve haklının temsilcisi olan Eğitim-Bir-Sen olarak, ilkeli sendikal anlayışımızla bu milletin yeniden dirilişinde hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Atilla Olçum Memur Sen Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title