Haberler

Eğitim Bir-sen Ekinci'yi Ziyaret Etti

Eğitim Bir Sen İl Başkanı Önder Uçak ve İl Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Celâlettin Ekinci’yi makamında ziyaret edip görevinde başarılar diledi.

Eğitim Bir Sen İl Başkanı Önder Uçak ve İl Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'yi makamında ziyaret edip görevinde başarılar diledi. Ziyarette ilimizin eğitim-öğretimi ile ilgili çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube başkanı Önder Uçak, " Türkiye'de eğitim çalışanlarına hizmet veren en etkili sendikayız. İlimizde sendikalı olsun veya olmasın, bütün eğitim çalışanlarına ulaşarak sorunlarını dinliyoruz ve sorunların çözümü hususunda kendilerine her türlü desteği veriyoruz. Amacımız eğitim çalışanlarının mutlu, huzurlu ortamlarda çalışması ve öğrencilerimizin yarınlarının inşasında bize yüklenen görevi hakkıyla yerine getirmektir. İlimiz eğitiminin daha üst seviyelere taşınması hususunda Milli Eğitim Müdürlüğü'ne her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, demokratik toplumların vazgeçilmez unsurları olan sendikaların çalışma hayatında önemli görevler üstlendiğini, ilimizde eğitim faaliyetlerinin başarıyla yürütülmesi için eğitim camiasının tüm kurumlarıyla işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini ve ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyarete İl Başkanı Önder Uçak ile birlikte, İl Başkan Yardımcıları Ümit Yaşar Gül, Soner Yılmaz, İbrahim Türker Yaşoğlu, Coşkun Durgut, Nevin Uğur ve işyeri temsilcisi Selma Koyuncu katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Ekinci Eğitim Bir Sen Türkiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title