Haberler

Eğitim Bir- Sen'den, Başkan Kutlu'ya Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi yönetimi, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek, il için yapılan her türlü çalışmaya destek sözü verdi.

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi yönetimi, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret ederek, il için yapılan her türlü çalışmaya destek sözü verdi.

Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, sendika yöneticileriyle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede konuşan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Deniz, sendika olarak her zaman doğru ve güzel çalışmalara destek verdiklerini dile getirerek, "Adıyaman'ımız zor bir süreçten geçiyor. Bu sürecin hasarsız atlatılması için var gücüyle çalışan yöneticilerimize sendika olarak destek olmaya hazır olduğumuzu bildirmek için bugün başkanımızı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Memleketimiz ve milletimiz için bize ne görev düşerse üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi yönetimine gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Hüsrev Kutlu Ali Deniz Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title