Haberler

Eğitim-Bir-Sen'den Altınkaynak'a Veda Yemeği

Güncelleme:

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İsmail Altınkaynak için Eğitimciler Birliği Sendikası Eskişehir Şubesi'nce veda yemeği düzenlendi.

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İsmail Altınkaynak için Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Eskişehir Şubesi'nce veda yemeği düzenlendi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, eski şube başkanı Altınkaynak, bir düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikteki konuşmasında, üyelere teşekkür etti.

Altınkaynak, "Birlikte yol aldığımız, mücadele ettiğimiz ve sendikamızın Eskişehir'de yetkili olmasına katkısı, emeği bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunmak isterim. Gözüm arkada değil. Zira Sayın Necmi Özen gibi yıllarca arayıp, bulamadığımız bir İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Muammer Karaman gibi yeni bir sendika şube başkanımız var" ifadesini kullandı.

Karaman da Altınkaynak'ın kendilerine zor bir görev bıraktığını, buna rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Programda, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan ile üyeler hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Altınkaynak Eğitim Bir Sen Eskişehir Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title