Haberler

Eğitim Bir Sen'de Uzaktan Eğitim Uygulaması Başladı

Güncelleme:

Sendika Urfa Şubesi yaptığı açıklamasında uygulamadan yararlanmak isteyenler için 200 kişilik bir sınıf oluşturulduğunu duyurdu.

Eğitim Bir Sen, Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi Şanlıurfa'da da üyelerine yönelik ücretsiz hazırlık kitabı dağıtmasının ardından şimdi de uzaktan eğitim uygulamış ile isteyen adayları sınava hazırlıyor.

Dün başlayan ilk ders uygulamasının 15 Aralık tarihine kadar devam edeceği ve 5 hafta sürecek eğitimlerde toplamda 30 saatlik çalışmanın yapılacağı belirtildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yaparak hazırlık aşamasındaki adayların kendileri ile irtibata geçmesi gerektiğini belirten Eğitim Bir Sen Urfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, "İlk dersimiz Şanlıurfa merkez Endüstri Meslek Lisesi'nde başladı. Toplam 5 haftada sadece Pazar günleri verilecek hazırlık kursları sabah 09.00'da başlayacak, bir saatlik öğle arasından sonra devam edecek ve saat 16.00'da bitmiş olacak. Kurs merkezlerine uzak olup, canlı yayını takip etme imkanı bulunmayan ilçelerde ise, Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcilikleri tarafından yapılacak organizasyonlarla a-senkron eğitim gerçekleştirilecek. Kurs merkezleri şifre ile bağlanarak aynı eğitimi tekrar izleme ve hafta içi ya da hafta sonu Cumartesi günü kendilerine uygun olan güne planlama imkânına sahip olacak" dedi.

CANLI YAYINLA EĞİTİM
Uzaktan eğitim uygulamasında sinevizyon ile yansıtılacak ve canlı olarak yayınlanacak çalışma ile ilgili detaylara da yer veren Coşkun, "İki farklı stüdyodan gerçekleştirilecek olan kursu 100+100 olmak üzere toplamda 200 kurs merkezi takip edebilecek. Kurs merkezi ve takip edecekleri programlarda bütünlük olması açısından yapılan planlama gereği aynı ildeki kurs merkezleri aynı programı takip etmiş olacaklar. Sınırlı da olsa, soru-cevap imkânı da bulunan hazırlık kursları, 15 Aralık 2013'te sona erecek. İllerdeki kurs merkezleri ve adresleriyle ilgili bilgiyi üyelerimiz şubelerle irtibata geçerek öğrenebilirler. Ayrıca sendikamız üyelerine yönelik Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık kursları tamamlandıktan sonra, 21-22 Aralık 2013 tarihlerinde, Cumartesi, 1. Deneme Sınavı; Pazar, 2. Deneme Sınavı olmak üzere iki ayrı deneme sınavı gerçekleştirecek" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

İbrahim Coşkun Eğitim Bir Sen Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title