Haberler

Eğitim-Bir-Sen'de Seçim Heyecanı

Eğitim Bir Sen Efeler İlçe Başkanlığı'na Mustafa Ural seçildi.

Eğitim-Bir-Sen Efeler İlçe Başkanlığı'na Mustafa Ural seçildi.

Aydın Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan seçimde geçerli oyların 308'ini alan Ural alırken, diğer aday Muharrem Vural ise 287 oyda kaldı.

Ural, seçimin ardından yaptığı açıklamada, Eğitim-Bir-Sen'in 81 ilde örgütlü olduğunu, 250 bini aşkın üyesiyle Türkiye'nin gurur ve iftihar duyacağı bir müessese konumunda bulunduğunu söyledi.

Üyelerinin özlük haklarını koruma mücadelesinin yanı sıra mesleki gelişimlere katkı sağlayacak projeler geliştireceklerini dile getiren Ural, "Sendikamızı üyelerimizin hayatının her alanına taşıma gayreti içerisinde olacağız. Seçim gezileri boyunca gittiğim okullarda önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi düşündüğüm projeleri paylaştım. Üyelerimiz de mesleki gelişmelerine katkı sağlayacak faaliyetlerin, sosyal aktivitelerin yapılmasını istiyor. Bu ihtiyaçlara cevap verme adına ekibim ile birlikte gece, gündüz çalışacağız" diye konuştu.

Ural'ın yönetim kurulu listesinde, Arif Evci, İbrahim Akar, Hasan Şengel, Hayrullah Tosun, Mehmet Dursun Turgut ile Aylin Alkan bulunuyor. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title