Haberler

Eğitim Bir-Sen 4. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Eğitim Bir-Sen’in 4. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Eğitim Bir-Sen'in 4. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Zonguldak Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen 4. Olağan Kongereye AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, AK Parti Eski Milletvekili Polat Türkmen Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, İşkur Bölge Müdürü Gönül Demirsu, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sendikalılar katıldı.

Kongre İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı'nın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar; "Öğretmenlerimiz çok kutsal bir görevi üstleniyorlar. Çocuklarımızı evlatlarımızı yetiştiriyorlar. Türkiye'nin her türlü zenginliği var, ama en büyük zenginliğimiz gençlerimiz evlatlarımız. Onları iyi yetiştirebilirsek en büyük gurur kaynağımız olurlar ancak onlar iyi yetiştirmeyi başaramazsak en büyük utanç kaynağımız olurlar. Gençlerin yetiştirilmesinde öncelikli olarak ailelerin ondan sonra da değerli öğretmenlerimizin ve idarecilerimiz büyük bir payı var" dedi.

3 dönemdir Eğitim Bir-Sen'in Zonguldak Şube Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada; Değerli arkadaşlar Eğitim Bir-Sen 14 Şubat 1992 yılında ortaya çıkmış ülke ve millet sevgisinden ödün vermemiş 76 milyonun kardeşliğini hedefleyen özel eğitim çalışanlarının sorunları olsa da genel olarak bütün insanlığın menfaatlerini ön planda tutan ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü merkezde tutan Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. 10 yıllık mücadele safhasında baktığımızda 2400 üyeyle Zonguldak'ın en büyük sendikası, 7500 üyeyle Zonguldak'ın en büyük Konfederasyonu olduk. Bu başarı bizim başarımız bu başarı hepimizin başarısıdır. Bu sendikaya emek veren, bu sendika için gecesini gündüzünü bir eden, çoluğunu çocuğunu ihmal eden, Bu sendikayı Zonguldak'ta bir numaralı sivil toplum kuruluşu yapmakta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kongrede konuşmaların ardından oylama gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde Saadettin Dede Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı olarak seçildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Zonguldak Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title