Haberler

Eğirdir Triatlonu' Büyük Yarışa Sahne Oldu

Bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu büyük bir yarışa sahne oldu.

Bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu büyük bir yarışa sahne oldu.  'Eğirdir Triatlonu'na toplamda 10'u aşkın ülkeden 450 sporcu katıldı.

Isparta Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Eğirdir Triatlonu'na erkekler klasmanında birinci Denis Vasiliev (Rusya), ikinci Oleksiy Syutkin (Ukrayna) ve üçüncü Vadimir Turbayevskiy (Rusya) oldu. Bayanlarda ise ilk sırayı Rusya'dan Arina Shulgina alırken ikinciliği Ukraynalı Yuliva Yelistratova ve üçüncülüğü İtalyan Margie Santimaria aldı. Türkiye'yi temsil eden İpek Öztosun ise kendisine 6. sırada yer bulabildi. Avrupa Kupası'nda aldığı derece ile Türkiye'nin gururu olan İpek, 6 yıldır Triatlon yaptığını ve 6 yıldır burada yarıştığını ifade ederek, "Burada ilk kez uluslararası düzeyde yarıştım ve 6. oldum. Bana desteklerini veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ise İpek'i olimpiyatlara hazırladıklarını ifade ederek, "Biz elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışıyoruz. 2016 olmayacak belki ama İpek'i 2020 Olimpiyatlarına hazırlıyoruz. Triatlon ile Eğirdir özdeşleşti" ifadelerini kullandı.

"DEVAMI GELECEK"

Triatlon sporuna büyük destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de güzel bir organizasyonu geride bıraktıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Bundan iyisi Eğirdir Elması… İlçemizin tanıtımı açısından önemli bulduğumuz Triatlon yarışlarının bundan sonraki yıllarda da daha güzel bir şekilde yapılacağı inancını taşıyorum." - Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Ukrayna Isparta Eğirdir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title