Haberler

Eğilmez: "Gez Kavşağı'na İvedilikle El Atılmalı"

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Başkanı Vedat Eğilmez, şehirdeki hemen hemen tüm toplu taşıma araçlarının güzergâhında olan Gez kavşağının aynı zamanda eski çevreyolu üzerinde olması nedeniyle Sanayi tarafına giden ağır vasıtaların da kullandığına dikkat çekerek kavşaktaki yaya...

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Başkanı Vedat Eğilmez, şehirdeki hemen hemen tüm toplu taşıma araçlarının güzergahında olan Gez kavşağının aynı zamanda eski çevreyolu üzerinde olması nedeniyle Sanayi tarafına giden ağır vasıtaların da kullandığına dikkat çekerek kavşaktaki yaya ve araç yoğunluğunun bir an evvel yapılacak düzenlemeyle azaltılması ve sık sık tıkanan trafiğe akıcılık kazandırılması gerektiğini söyledi.

Başkan Eğilmez sözlerine şöyle devam etti: "Bir garabet gibi duran ve birçok trafik kazasına neden olan Hamidiye alt geçidini, kavşaktaki yaya alt geçitte bulunan çarşıyı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen, geçen sene gündemine aldıklarını söylemişti. Şehrimizde artan araç sayısı, Gez kavşağının şehrin kilit kavşaklarından olması burayla ilgili projenin bir an evvel hayata geçirilmesini elzem kılıyor. Unutulmamalıdır ki, her geçen gün konut ve nüfus oranı artan Dadaşköy yolu, Şükrüpaşa ve Kurtderesi mevkiinin de şehre bağlantı nokta burası. İnanıyoruz ki Başkan Sayın Sekmen, Gez Kavşağı için her zaman önemsediği şehir estetiğini de dikkate alarak hem görselliği hem işlerliği olan iyi bir projeyle, belki çok yönlü alt ve üst geçitlerle şehrin trafiğini rahatlatacaktır. Konuyu yeniden kamuoyunun dikkatine sunuyor, Gez kavşağının, inşaat sezonu kısa olan şehrimizde en azından bu yaz sonunda yapılmış olmasını temenni ediyoruz." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title