Haberler

    Eğer O Film Yayınlanırsa..."

    Sony'yi hack'leyen hacker grubundan, bugüne dek gördüğümüz en sert tehdit geldi!

    Sony Pictures'ı hackleyen Guardians of the Peace (Barışın Gardiyanları) isimli hacker grubu, Sony'yi, Interview filmini vizyona koymaması için tekrar tehdit etti.

    Sony'nin, Kuzey Kore başkanını alaya alan ve sonunda da çok komik bir biçimde öldüren filmi Interview, Sony ile Kuzey Kore arasında büyük kavga konusu olmuştu. Sony, başına gelen hack olayının Kuzey Kore destekli olduğunu iddia etmişti ancak FBI'ın araştırmaları hacker'ların Kuzey Kore ile bağlantılı olmadığını ortaya koymuştu.

    Barışın Gardiyanları, Sony'den Kuzey Kore'nin egemenlik haklarına saygılı olmasını ve filmi vizyona koymamasını istiyor. Hatta, film vizyona girerse, gösterimin yapıldığı sinema salonlarındaki insanların büyük tehlike altında olacağını da vurgulayarak tehdidi sanal saldırıdan gerçek saldırı tehlikesine dönüştürmüş durumdalar. Hackerlar bu saldırıların 11 Eylül saldırıları kadar büyük olabileceğini de vurguluyorlar.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Sony Pictures Kuzey Kore Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title