Haberler

Egemen Korkmaz ve Raul Meıreles Taraftarlarla Buluştu

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcular Egemen Korkmaz ve Raul Meireles, sarı-lacivertli taraftarlarla imza gününde buluştu.

Fenerbahçeli futbolcular, Başakşehir'deki bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. Etkilikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Egemen Korkmaz, uzun süreli sakatlığı nedeniyle sahalarda ve bu tür organizasyonlarda yer alamadığını hatırlatarak, "Açıkçası bu atmosferi, taraftarımızla buluşmayı çok özlemişim. Saha dışında da onlarla birlikte olmak çok güzel. Bu tarz organizasyonlar onlarla bir araya gelmemiz açısından bizler için de çok önemli ve sevindirici. Formayı da ilk kez üstüme giyiyorum. İnşallah sahada giymek de nasip olur. Herkesi buraya ve diğer imza organizasyonlarına davet ediyoruz. Çok büyük bir taraftarımız var. Formalarımız da çok güzel. Onların her zamanki gibi destek olacaklarına eminiz" dedi.

"NET BİR TARİH VEREMEM"

Geçen hafta sağlık kontrolünden geçtiğini belirten Korkmaz, "Sakatlığımla ilgili ayrıntılı bir rapor ve açıklama doktorumuz tarafından zaten açıklandı. Koltuk değneklerini bıraktım. Özel bir programım var. İyileşmek için çok çalışıyorum ve programlarımı aksatmıyorum. Ne zaman döneceğimle ilgili olarak net bir tarih veremem" diye konuştu.

"HERKES BİRBİRİNİ ÇOK İYİ TANIYOR"

Tecrübeli futbolcu, sezon başı kampında ayrı bir program dahilinde takımla birlikte olduğunu ifade ederek, "Takımın çok iyi performans gösterdiğini izliyorum. Bir transferimiz oldu. Herkes birbirini çok iyi tanıyor ve çok iyi anlaşıyor. Sahadaki arkadaşlık maçlara da yansıyacaktır" şeklinde konuştu.

Egemen Korkmaz, "Takımını gönülden destekleyen bir taraftar, her türlü, her şartta takımını destekler diye düşünüyorum."

MEIRELES: "FENERBAHÇE HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAR"

Sarı-lacivertli takımın Portekizli yıldızı Raul Meireles ise bu tür organizasyonların taraftarlar ile bir araya gelmek için önemli olduğunu dile getirerek, "Daha önceden de bu organizasyonlarda bulunmuştum. Formaların 3'ü de birbirinden güzel. Özellikle beyaz olanı çok seviyorum. Herkesi Fenerium'lara bekliyoruz. Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde Fenerbahçe'nin ve taraftarın büyüklüğünü zaten hissetmiştim. Takımın ve taraftarın büyüklüğünü, sadece statta değil, sokakta da algılayabiliyoruz. Onların forma alarak bizleri destekleyeceklerine de inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kasla ilgili bir sakatlık yaşadığını belirten Meireles, "Operasyon gerektirmeyen bir sakatlık oldu neyse ki. Sahaya ne zaman döneceğime sağlık ekibi karar verecek" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu, Fenerbahçe'nin her zaman şampiyonluk için oynayan kaliteli oyuncuların ve forma savaşının olduğu bir takım olduğunu sözlerine ekledi.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Egemen Korkmaz ve Raul Meireles'in imza gününde sarı-lacivertli taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu. Taraftarlar ürünlerini futbolculara imzalattıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öte yandan, Raul Meireles'e benzeyen bir taraftarın da etkinliğe katılması ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Egemen Korkmaz Raúl González Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title