Haberler

Egemen Bağış, Başbakan'ın Gezilerini Kaçırmıyor

Güncelleme:

17 Aralık yolsuzluk operasyonları sonrası bir süre gündemden uzak kalan Egemen Bağış, Başbakan'ın gezilerini kaçırmıyor.

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında adı geçen dört eski bakandan biri olan Egemen Bağış, Başbakan Erdoğan'ın gezilerini kaçırmıyor. Son olarak Viyana, Paris ve Lyon'u kapsayan Avrupa turuna katılan eski AB Bakanı Egemen Bağış, adeta halefi Mevlüt Çavuşoğlu'ndan rol çaldı.

Bağış, rüşvet soruşturmasından sonra istifa etmek zorunda kalan diğer eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan ve Erdoğan Bayraktar'ın aksine, Erdoğan'ın hiçbir programını kaçırmıyor.

TWİTTER'I AKTİF KULLANIYOR

Avrupa gezisinde Twitter'ı da aktif kullanan Bağış'ın şu mesajları dikkat çekti: "Sn. Başbakanımız ve heyeti ile Viyana sonrası Paris'teyiz Burada resmi temaslar sonrası yarın Lyon'da büyük buluşma var. Durmak yok.", "Vatansever gurbetçi kardeşlerimizin Başbakanımıza ve bizlere Viyana, Paris ve Lyon'da gösterdikleri ilgi ve sevgi için sonsuz teşekkürler."

CANLI YAYINDA

Bağış, Lyon'da TRT'nin canlı yayın konuğu da oldu. Lyon'daki salon toplantısına gelen gurbetçilere "Her birinden Allah razı olsun" diyerek teşekkür eden Bağış, şöyle konuştu: "Bu gurbetçi kardeşlerimiz, Türkiye'nin AB müzakere heyetinin doğal üyeleridir. Hepsi bu ülkenin kültürünü, lisanını çok iyi bilirler. Tamamen entegredirler ama hiçbir zaman asimile değiller. Buradaki Türklere benim üç mesajım var, bir kere birbirlerini çok sevsinler, birbirlerini koruyup kollasınlar, dayanışma içerisinde olsunlar. Çocuklarını mümkün olan en iyi okullarda okutsunlar ve örgütlü olsunlar. Türk kimlikleriyle her yerde ön plana çıksınlar. Her geçen gün daha da büyüyen, gücünü artıran bir toplulukla karşılaşıyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Egemen Bağış Viyana Paris Lyon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Napolyon:

Attiniz tuturamadiniz, simdide küfür ve beddua ediyorsunuz. Köpegin duasi tutsaydi gökten somun yagardi. Sizin Kumpaslariniz artik bu ülkede sökmüyor, gidin Suriye veya Misira belki orada söktürebilirsiniz, darbeci arkadaslariniz orada...

1
19
yanıtYanıtla
..bifeydee@hotmail.com:

KOMPAZLI YALANLARINIZDAN ÇIKTI ONDA BU YOLSUZLUKLAR HEP MAĞDURUZ DİĞ DİĞE ÜLKEYİ KANREVAN ETTİNİZ BELANIZ ALLAHTAN TEZ GELSİN

yanıt0
yanıt0
ALPTUNGAalpwrcnz@hotmail.com:

ULAN HEP MAĞDUR AYAKLARI... TRAFOYA KEDİ GİRİYOR. HER SEÇİMDE ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN TEZ ZAMANDA...

yanıt0
yanıt0
...:

DUR HEMEN KONUYLA ALAKALI BİR AYET BULAYIM :))

9
2
yanıtYanıtla
Ben Hur:

Yalaka nerede olsa yalakadir. Kasimpasalinin yalakalari o nereye giderse onun daima yanindadir.

3
2
yanıtYanıtla
FİKİR:

Masumane bir soru soracağım.Akp bu dört bakanın soruşturulması için meclis komisyonuna neden üye vermedi?

2
1
yanıtYanıtla
GULYABANİ:

FAŞİZMİ EZELİM GEL BARABAR GEZELİM IIIHHHHHH

1
1
yanıtYanıtla
AKIN YILDIRIM:

YOLSUZLUKLARDAN ALDIĞIN PARALARI NETTİN EGEMEN. RAZZAB INAN GÖRÜŞÜYORMUSUN ,İŞ KONUUYORMUSUNUZ, GÜMÜŞ TEPSİDE MİLYON DOLARLAR FALAN... BOŞVER SENİN GİBİ ADAMLAR LAZIM DEMEKKİ MEMLEKETE.

1
0
yanıtYanıtla
AKIN YILDIRIM:

MİLLET UNUTTUMU DİYE ARA SIRA NABIZ YOKLUYOR, ŞU DÜNYADA TESADÜFTE OLSA HER MAKAMA OTURABİLİRSİN AMA BİRAZ İNSANDA YÜZ OLMASI GEREKİR...

1
0
yanıtYanıtla
vatansever80:

egemen bagış bakaramıdır makaramıdır nedir deyip KURANla alay eden zat gerçekte kıpçak yahudisidir ben söylemiyorum prof yalçın küçük belgelerle ortaya koydu beş yıl hapis yatırdılar yalan veya dogru bilmiyorum ama bir müslüman bunu söylermi söylemezmi onu biliyorum SÖYLEMEZ aktroller sizler ne diyeceksiniz görelim bakalım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title