Haberler

Egemen Bağış, 1 Ay Sonra Tweet Attı

Güncelleme:

Sosyal medyayı aktif kullanan siyasilerden Egemen Bağış, uzun süren sessizliğini muhalefeti eleştirerek bozdu.

İsmi 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında gündeme gelen, ardından ortaya çıkan tapelerde Bakara Suresi'yle dalga geçtiği ileri sürülen eski bakan Egemen Bağış, 1 ay sonra ilk tweetini attı.

EN SON 18 MART'TA TWEET ATMIŞTI

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Egemen Bağış, en son 18 Mart'ta tweet atmıştı. Bağış 1 ay sonra bugün attığı tweette muhalefeti eleştirerek ''Sabah Gazetesinde GumustekinTulu çok doğru yazmış;"hazmedecek ve özür dileyecek muhalefet ahlakı çoktan yok oldu" dedi.

İşte Bağış'ın o tweeti;

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Egemen Bağış Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

melekrabisimm.003@outlook.com:

seviyorum seni EGEMEN BAĞIŞ kim ne derse dersin biz sana güveniyoruz ...

1
44
yanıtYanıtla
tossunitapo@msn.com:

sende mi makaracısın

yanıt0
yanıt0
derbederderedere@msn.om:

Telefonda konuştuğu kişi yaptığı konuşmayı doğruladı ve özür diledi. Sen hala ne diyorsun? Nerde yaşıyorsun sen?

yanıt0
yanıt0
gözlemci jogooglemortif@hotmail.com:

Bakara'ya makara diyen bu adam değilmiydi ? Şimdi hangi yüzle ahlaktan bahsediyor

37
1
yanıtYanıtla
neconco@yahoo.com:

ahlaktan bahsedecek en son kişi sen olmalıydın!!!

33
0
yanıtYanıtla
tossunitapo@msn.com:

Allahın ayetleri ile MAKARA yapanlar ve bunu görmezden gelip hiç olmamış gibi yapanı seven aynıdır ve hesabı er yada geç sorulur..

30
2
yanıtYanıtla
gestapounalfilibe@hotmail.com:

haber niteliği taşımıyor

28
1
yanıtYanıtla
cakıcıayhansu@hotmail.com:

sayın sen önce kolundaki 7500liralık saatın hesabını ver türkiyeye yazıklar olsun senin gibi bakanlara sadece sana degil digerlerinede

27
0
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

Akpliler, Yüzde 44 oy verdikleri partinin seçimi yine kazanmış olmasından mutludurlar ama Kitabımıza hakaret edilmesini görmezden geldikleri ve sessiz kaldıkları gibi oy vermek suretiyle arka çıktıkları için ahirette hesapları çetin ve acı olacaktır..! İyiki ölüm var, ahiret var, hesap var..! Allahın huzurunda yine 'paralelciler' diyebilecek misiniz acaba? Zira takındığınız tavrın paralel mükafatı cehennemdir; bunu sizde biliyorsunuz ama bile bile koşuyorsunuz bu yolda ve zafer naraları atıyorsunuz.! Tıpkı Firavun ve Nemrut'un gaflet içindeki halkı gibi..! Son ana kadar gelen bulutu yağmur bulutu zanedip sevinç naraları atıyorlardı da anında helak edildiler, bilmez misiniz?

24
3
yanıtYanıtla
utanmaz!ase@hotmail.com:

Bu google'cı ne zaman istifa edecek? Utanmadan yine sallamış!

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title