Haberler

Egeliler, Dünyanın En Büyük Meyve Sebze Fuarında Yerini Aldı

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük meyve sebze fuarı olarak kabul edilen Fruit Logistica fuarına katılım sağladı.

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük meyve sebze fuarı olarak kabul edilen Fruit Logistica fuarına katılım sağladı.

Bu yıl 23.sü düzenlenen, 84 ülkeden 2 bin 600'ün üzerinde katılımcı ve 62 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarda Ege İhracatçı Birlikleri standı birlik üyelerinin ortak buluşma ve görüşme noktası oldu.

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, fuar boyunca narenciye, kiraz, üzüm, nar, kestane gibi Ege bölgesinin önde gelen ihraç ürünlerinin tanıtımını yaptıklarını belirterek birlik üyelerinin standları olmasa da Ege İhracatçı Birlikleri standında mevcut ve potansiyel müşterileri ile görüşme imkanı bulduklarını ve üyeler için çok önemli bir buluşma noktası olduğunu belirtti. Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Rıza Seyyar ise Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın hem taze meyve sebze hem de işlenmiş meyve sebze ürünleri için çok önemli bir pazar olduğunu vurgulayarak Avrupa ve diğer pazarlardaki tanıtım faaliyetlerini Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği olarak kesintisiz devam ettireceklerini kaydetti.

Fruit Logistica Fuarı'nda Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği'ni Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç İnan Yılmaz ve Sıdık Demircan, Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Kırıcı ile Ege İhracatçı Birlikleri'nde uzman olarak görev yapan Gökay Çelikli temsil etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Yılmaz Almanya Berlin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title