Haberler

Egeli İhracatçılar İmaj ve İtibar Yönetimini Öğrenecek

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği "Algıla(n)ma Yönetimi&İtibar" konulu seminer düzenliyor.

Türkiye Genç İşadamları Derneği Ege Şubesi işbirliğinde, Finansbank'ın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan "Algıla(n)ma Yönetimi&İtibar" konulu seminerde Stil Danışmanı Rüzgar Mira Okan uluslar arası arenada ve global dünyada algı imaj ve itibar yönetimi konularında Ege Bölgesi ihracat ve iş dünyası temsilcilerine hayati tüyolar verecek.

Algı imaj ve itibar yönetiminin gelişen dünyada yükselen değer olduğuna işaret eden Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, ihracatçıların iş dünyası temsilcileri içerisinde en vizyoner kesim olduğunu, ancak uluslar arası rekabette başarılı olmak için sürekli bir yenilenme, dönüşüm ve inovasyonun şart olduğunu bu amaçla bu semineri düzenlediklerini, ihracatçıları bu eğitimde yoğun katılımlı olarak görmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Sanayicilikte tesisleşme ve makineleşmeye yapılan yatırım kadar insan kaynaklarının gelişimine de kaynak ayrılmasının zorunlu olduğuna işaret eden Kızılgüneşler, "İş görüşmelerinde karşınızdaki kişiye pozitif enerjinizi aktarabilmeniz için nezaketiniz, tokalaşmanız, kartvizit alışveriş tarzınız, ofisinizin dizaynı, giyim tarzınız, kişisel bakımınız, karşınızdaki kişiye karşı yüz mimikleriniz, karşınızdaki kişiyi dinlemeniz, sosyal medya paylaşımlarınız vb. birçok konudaki tavrınız karşınızdaki kişinin zihninde size bir not vermesini sağlıyor. Sizin aldığınız not iş dünyasında başarınızı ya da başarısızlığınızı beraberinde getiriyor. İhracatçılarımızın daha başarılı olması için sürekli gelişim, dönüşüm, yenilenme için bu tür eğitimlerimize bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz" diye konuştu.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Ünsal Başkanlığı'ndaki EHKİB Eğitim Komitesi'nce geçtiğimiz süreçte, ihracatçıların gelişen dünya koşullarında daha öngörülü ve donanımlı olmaları için konularında uzman kişilerinin katılımıyla "Liderlik ve Takım Yönetimi" konulu eğitim düzenlenmişti. Önümüzdeki süreçte ihracatçıların kişisel gelişimi ve dünyadaki değişen trendleri takip edebilmesi için eğitim programlarına Türkiye'den ve dünyadan uzman isimlerin katılımıyla devam edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Finansbank Türkiye Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title