Haberler

Ege'ye Potada İki Sevinç Bir Hüzün

Türkiye Basketbol 2'nci Ligi'nde Ege temsilcileri Sinpaş Denizli Basket ve Akhisar Belediyespor, play off maratonuna avantajlı başlarken Best Balıkesir, evinde mağlup olmanın şokunu yaşadı.

Normal sezonu lider tamamlayan Sinpaş Denizli, ev sahibi olduğu ilk maçta Adanaspor'u 68-62 yenerek 2 galibiyete ulaşan tarafın yarı finalist olacağı seride 1-0 öne geçti. Akhisar Belediyespor, ilk maçı deplasmanda oynama handikapına rağmen Tüyap Büyükçekmece'yi 89-83 yenerek seride ipleri eline aldı.

Best Balıkesir ise Yeşil Giresun'a evinde 77-63 yenildi. Rövanş maçları 18 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Denizli ve Akhisar rakiplerini yine mağlup ederek elerse yarı finalde birbirleriyle eşleşecek. İki takım da yarı finale çıkarsa Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) gelecek sezon 1 Ege temsilcisinin daha olması erkenden garantilenecek. Ligde finalist olan takımlar, Türkiye Basketbol Ligi'ne çıkıyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Denizli Ege Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mümtazmobilWeb@haberler.com:

Balıkesir ne zaman ege bölgesine katıldı. Ben yıllardır marmara bölgesinde diye biliyorum yoksa bölgeyi beğenmeyip egeye mi katıldı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title