Haberler

Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Denizli'de düzenlenen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı açıldı.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'ndaki fuarın açılış kurdelesini Denizli Valisi Ahmet Altıparmak kesti.

Vali Altıparmak, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 180 firmanın stant açacağı fuarın bölge tarım ve hayvancılığı için önemli olduğunu söyledi.

Fuarın katılımcılara hayırlı olmasını dileyen Altıparmak, "Ekonomide, sanayide, ticarette fevkalade yol alan Denizlimiz, tarım alanında da önemli yol katetmiştir. Bu fuar da onu göstermektedir. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Altıparmak ve diğer protokol üyeleri fuarı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Törene CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğa ile diğer yetkililer katıldı.

Traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile birçok teknoloji kuruluşunun yer alacağı fuar, 26 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ahmet Altıparmak Denizli Ege Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title