Haberler

Ege, Spora Ara Vermiyor

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sağlıklı Yaşam Spor Merkezi; zumba, kardiyo pilates, kickbox ve latin dansları vermeye devam ediyor

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde hizmet veren "Sağlıklı Yaşam Spor Merkezi" yaz sezonunda hizmet vermeye devam ediyor.

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) dâhilindeki sağlıklı yaşam spor merkezi yaz sezonunda öğretim görevlileri, uzman antrenörler koordinatörlüğünde sporseverlere 31 Temmuz'a kadar saat 11.30- 19.30 arasında hizmet vermeye devam ediyor.

"KİŞİYE ÖZEL SPOR PROGRAMIYLA MAKSİMUM BAŞARI"

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Faik Vural; Sağlıklı Yaşam Spor Merkezi'nde Ege Üniversitesi akademik personeli, idari personeli, öğrencileri ve referansla gelen bireylere fitness ve yanı sıra 10 kişilik seans dersleri ile zumba, kardiyo pilates, kickbox ve latin danslarının da verildiğini ifade etti.

Arş. Gör. Dr. Vural; antrenörler tarafından hazırlanan kişisel çalışma programlarıyla üyelerin anatomilerine en uygun spor biçiminin elde edildiğini ve bu sayede hedeflenen başarının daha kısa sürede sağlandığını söyledi.

Sağlıklı Yaşam Spor Merkezi 2015-2016 döneminde daha iyi hizmet verilmesi için Ağustos ayı boyunca tadilatta olacağını söyleyen Arş. Gör. Dr. Vural, Eylül ayı ile birlikte yeniden kullanıma açılacağını bildirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title