Haberler

Ege'nin Kapıları "BETA"DAN Soruluyor

Güncelleme:

kapı ve geçiş sistemleri sektöründe 30 yıllık deneyimi ile öncü rol üstlenen Beta Kapı, Ege Bölgesi'nde birçok dev kuruluşun 'kapısına' imzasını atıyor. Konutlara yönelik otomatik kapı çözümlerinin yanı sıra ağırlıklı olarak endüstriyel alandaki uygulamaları ile zirveye yerleştiklerini belirten Beta Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rehai Kızıltan, yılda üç bin adet kapı ürettiklerinin altını çizdi. Kızıltan, "Sektörün en deneyimli firmalarından biri olarak Ege Bölgesi'nde yüzde seksen pazar payına sahibiz. Azerbaycan, Kıbrıs, Irak ve Romanya gibi ülkelerde de Türk müteahhitlerin çözüm ortağı olarak hizmet veriyoruz. Endüstriyel sarmal kapılar, PVC hızlı kapılar, Sectional kapılar, fotoselli kapılar, yangın kapıları başta olmak üzere geniş ürün yelpazemizle konutlara yönelik sistemlerimizde olduğu gibi endüstriyel alanda da fark yaratıyoruz. Ege Bölgesi'nde yer alan birçok dev kuruluşun kapı ve geçiş sistemlerinde bizim imzamız var" dedi.
Yüzde yüz yerli fotoselli kapı üreten ilk firma

Sektörde kullanılan ürünlerin çoğunun ithal olduğuna dikkat çeken Ali Rehai Kızıltan, yerli üretimin de öncüsü olduklarını söyleyerek, "Türkiye'de yüzde yüz yerli fotoselli cam kapıları üreten ilk firma olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ürün için bir mühendislik firması ile ortak hareket ettik. Üç yıl önce üretime başladık. Motoru dahil, tamamı yerli. Bayilik vermeye başladık. Amacımız sektördeki diğer kalemlerde de bu yerlileştirme hamlemizi sürdürmek. Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete giren yeni tesisimizle yatırım hamlelerimizi güçlendirdik" şeklinde konuştu.

Kızıltan ayrıca kurucusu ve ortağı olduğu Falcon ile hava kompresörleri alanında sektörde önemli bir konumda bulunduklarını sözlerine ekleyerek madencilik konusunda da yeni yatırımlarının gündemde olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title