Haberler

Ege'nin Gençlik Liderinden Başsağlığı Mesajı

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölgesi Başkanı Behlül Murat Maral, şehit polisler ve komutanlar için başsağlığı diledi.

Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'na rahmet dileyen Ege Bölge Başkanı Murat Maral, taziye mesajında şöyle dedi:

"Kederli ailelerine, polis teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavi altında bulunan yaralı Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e ve yaralı polislerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bu acı olaydan sonra askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan Binbaşı Deniz Akdeniz, Üsteğmen Çağrı Ceyhan, Astsubay Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu ve Astsubay Üçvş. Ömer Burak Öğüt'e Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

Başkan Maral, sözlerine şöyle devam etti:

"Vatan hainleri ve Türkiye Cumhuriyeti topraklarında gözü olanlar şunu çok iyi bilsinler ki gerektiğinde biz Türkiye Cumhuriyeti gençliği olarak aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu vatan topraklarını kanımızın son damlasına kadar savunup, bayrak için, vatan için şehit olan aziz şehitlerimizin hatırasına leke sürdürmeyeceğimizi, şanlı Türk bayrağımızın Allah'ın izniyle gönderden indirilmesine izin vermeyeceğimizi artık anlasınlar." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bingöl Ege Yerel Haberler

title