Haberler

Ege Kulüplerinin Kabus Haftası

Spor Toto 3'üncü Lig'deki Ege Bölgesi takımı Ayvalıkgücü Belediyespor ve Çine Madranspor, pazar günü oynadığı maçkta kurtuluş umudunu yitirirken Turgutluspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ise korkulu rüya görmeye devam etti.

Spor Toto 3'üncü Lig'deki Ege Bölgesi takımı Ayvalıkgücü Belediyespor ve Çine Madranspor, pazar günü oynadığı maçkta kurtuluş umudunu yitirirken Turgutluspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ise korkulu rüya görmeye devam etti.

Ligde 3'üncü sezonunu geçiren 2'nci Grup takımlarından Ayvalıkgücü, deplasmanda Sakaryaspor'a 3-1 yenilince bitime 2 hafta kala matematiksel olarak amatör kümeye düştü. Kırmızı beyazlı ekip, 11 yıllık amatör macerasının ardından 2013'te 3'üncü Lig'e dönmüştü.

Çine Madranspor da profesyonel ligde 2 yıl tutunabildi. Geçen sezon kıl payı kurtulan Aydın temsilcisi, bu sezon 3'üncü Grup'ta 2-1'lik Tavşanlı Linyitspor yenilgisiyle 3'üncü Lig'e veda etti.

Geçen yıl 2'nci Lig'den düşen Turgutluspor, bu sezon da 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta büyük sıkıntı yaşıyor. Son 6 maçını kaybeden Turgutluspor, sezonun bitimine 2 maç kala düşme hattından sıyrılamadı. 2'nci Grup'taki ilk yılını geçiren, devre arasında büyük umutlarla kadrosunu yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor'de son 2 haftaya düşme hattının yalnız 2 puan üzerinde girebildi.

PLAY OFF'A 3 TAKIM

Üçüncü Lig'de 3 Ege takımı play off oynamayı garantiledi. 1'inci Grup'ta 62 puanla ikinci sıradaki Kızılcabölükspor ve 60 puanla üçüncü basamakta yer alan Tire 1922'nin play off oynaması garanti. Sadece 1 maçı kalan Kızılcabölükspor, şampiyonluk iddiasını kaybetti. Bu hafta 65 puanlı lider Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak olan Tire 1922'nin ise bitime 2 hafta kala az da olsa şampiyonluk ihtimali bulunuyor. Ligde 2'nci Grup'ta ilk sezonunu geçiren Bodrum Belediyesi Bodrumspor da Sancaktepe Belediyespor'u 2-0 yenerek 57 puana ulaşarak play off biletini erken kaptı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutluspor Çine Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title