Haberler

Ege-Koop'un '5 Bin Peşin, Arsa Sizin' Kampanyası Büyük İlgi Gördü

Fuara üç kampanya ile katılan Ege-Koop, en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı.'5 Bin Peşin Arsa Sizin', '10 Bin Peşin Daire Sizin' sloganları ile donatılan Ege-Koop Standı adeta ziyaretçilerle doldu taştı.

Fuara üç kampanya ile katılan Ege-Koop, en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı.

'5 Bin Peşin Arsa Sizin', '10 Bin Peşin Daire Sizin' sloganları ile donatılan Ege-Koop Standı adeta ziyaretçilerle doldu taştı. İzmirliler, beğenilerine ve imkanlarına en uygun arsaların sahibi olmak için birbiri ile yarıştı.

Çevresinde Gediz, Katip Çelebi üniversiteleri, Villakent ve Keyifli Yaşam Evleri'nin bulunduğu Menemen Seyrek'teki 150 arsadan 110'u dört gün içinde satıldı. 5 bin lira peşin, 12 bin lira taksit fırsatıyla karlı bir yatırıma imza atan vatandaşlarla biraraya gelen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Son dönemlerin en flaş kampanyasına imza attık. Bunun tekrarı olmadığından kalan son arsalar için acele edilmeli. Aslında bu dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapmak gibi bir görevi kanunla öngörülmüş olan belediyelerin asli işi ancak binlerce metrekarelik alanlar kullanılmıyor" dedi.

Aslan, burada arsa ve projelerle ilgili soru yağmuruna tutuldu. Ege-Koop'un özellikle İzmir'de daha çok konut projesi üretmesini, cazip fiyatlarla arsa kampanyalarını sürdürmesini talep eden İzmirliler, özellikle arsa sayısının 109 adetle sınırlandırılmış olmasından yakındı.

Ege-Koop'un inşaat şirketi olmadığının bu yüzden de kesinlikle kar amacı gütmediğinin altını çizen Genel Başkan Hüseyin Aslan ise, düzenledikleri kampanyalardaki fiyatların aslında Ege-Koop'un paylaşımcı kimliğini yansıttığını söyledi.

Ege-Koop'un Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, sektöründe imza attığı 11 kentsel dönüşüm projesi ile de 100 bin kişilik dev bir aile olduğunu kaydeden Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslında biz belediyelere kanunla verilmiş bir görevi, yani orta gelir grubundaki vatandaşların konut sahibi edindirilmesine yönelik görevi yerine getiriyoruz. Oysa bu tür kampanyaların, çalışmaların öncelikle belediyeler tarafından yapılması gerekiyor. Ancak ilgili kanun maddesi de pek çoğu gibi sadece kağıt üzerinde olmaktan ibaret. Vatandaşlar yerel yönetimleri bu tür çalışmalara zorlamalı. Nihayetinde yerel yönetimlerin idaresinde binlerce metrekare arsa bulunuyor ve bunların kamu yararına kullanılması gerekiyor."

5 bin lira peşin ve 12 taksit imkanıyla sunulan arsaların hem yatırımcı hem de kendisine sakin ve huzurlu bir ortamda yaşam alanı oluşturmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat olduğunu vurgulayan Aslan, açıklamalarını şöyle noktaladı: "Bu zamanda 30 bin liraya, 50-60 bin liraya geleceğinize yatırım yapamazsınız. Bu rakamlarla satışa sunduğumuz arsalarımız İzmir'in gelişmekte olan bölgesi Seyrek'te. Türkiye'nin en hızlı büyüyen vakıf üniversitesi olan Gediz Üniversitesi'de kampüsünü burada oluşturdu. Türkiye'nin ilk bahçeli konut projesi özelliğinde olan, Avrupa standardında bir yaşam kalitesi sunan bin villalı, 2 bin kişinin yaşadığı, spor tesislerinden sosyal donatılarına kadar her imkana sahip Ege-Koop Villakent de yine burada. Ayrıca 2014 yılında teslim edeceğimiz Keyifli Yaşam Evleri Projesi de bölgenin değerine değer katacak. Bu kadar değerli yatırımların yeraldığı bölgede bir daire fiyatını dahi bulmayan rakamlara arsalar satıyoruz. 150 arsadan üçte ikisinin sahibi belli oldu. İmkan sahiplerine acele etmelerini tavsiye ediyorum."

ŞANSLI YATIRIMCILAR NE DEDİ?

Filiz Deniz: "Ben Ege-Koop'un bir önceki arsa kampanyasından faydalanmıştım. 20 bin liraya aldığım arsayı daha sonra 75 bin liraya satmak zorunda kaldım. Bu son kampanyada ise tanıdıklarımın arsa sahibi olmasını sağladım."

Meryem Baydar: "Hac görevini yerine getirmek için birikim yapmıştım. Ancak rahatsızlandım. Ege-Koop'un kampanyasını duyunca birikimimi bu şekilde değerlendireyim istedim, torunlarım için. Zaten Ege-Koop'tan daha önce de ev almak istemiştik ancak kısmet olmamıştı."

Mustafa Cömert: "Ege-Koop'un kampanyasını duyunca yurtdışından geldim. İsveç'te yaşıyorum ancak ailem bu bölgede yaşıyordu. Arsaların son olması da kamçıladı beni. Öyle ki kardeşlerim ve eniştemi de ikna ettim. Dört arsa aldık toplamda. "

Alican Aktaş: "Ege-Koop'a sonsuz bir güvenim var. İki yıl önce Foça'da bir firmadan arsa aldım. Tüm emekli paramı oraya yatırdım ancak dolandırıldım. Şimdi mahkemeliğiz. Bir daha tövbe. Ege-Koop büyük bir marka. Güvenim tam."

Nail Küçük: "Ege-Koop'u ve Hüseyin Aslan'ı çok iyi tanıyorum. Zaten basından da dikkatle takip ediyorum. Pekçok arkadaşım Ege-Koop'tan ev sahibi oldu. Ben ve kızım da arsa alarak iyi bir yatırım yaptık. Ege-Koop'a teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük bir kuruluş. Keşke İzmir'de birkaç tane daha Ege-Koop olsa."

Aylin Çelik: "Ege-Koop benim için güven demek. En çok bu yüzden değerlendirmek istedim birikimimi. Çünkü Türkiye'de kooperatiflerin ne halde olduğunu herkes biliyor. Ancak Ege-Koop'un çok daha fazla proje üretmesini isterim."

(HD)

05.09.2012 18: 44: 22

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aslan Türkiye İzmir Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title