Haberler

Ege Koop'tan Menemen'e Özel Proje

Ege-Koop'un, İzmir'in Menemen ilçesini birinci sınıf kent konumuna taşıyacağı 190 dairelik Gedizkent Evleri'nin C bloğunun da temeli düzenlenen törenle atıldı.

Menemen ilçesinde, 190 dairelik Gedizkent Evleri'nin C bloğu için temel atma töreni düzenlendi. Bahar şenliği organizasyonuyla gerçekleşen törende bir araya gelen ortaklar, tören öncesinde ise Kooperatif Başkanı Müjde Uygur'un ev sahipliğinde gerçekleşen mangal partisi ile Ege'nin lezzetlerini tatma fırsatı da buldu. Törende konuşan, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ekonomide ve dolayısıyla inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara değindi. Gedizkent Projesi için Vakıfbank'ın, Ege-Koop kefaletinde piyasa şartlarına göre en düşük faizden ve masrafsız konut kredisi kullandırdığının altını çizen Aslan, "İnşaat süresi olan ilk iki yıl boyunca kullanılan kredinin aylık ödemeleri yüzde 50 daha az olacak. İster yatırım amaçlı ister yaşamak için olsun vatandaşlara kira öder gibi birinci sınıf konut sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Açık söylüyorum, bu fiyatlarla Gedizkent'in sınırlı sayıda kalan dairelerini kaçıranlar çok ama çok üzülür" dedi.

AYLIK ÖDEME 700 LİRA

Özel güvenlikli, yüzme havuzlu, spor merkezli 4 blok 190 dairelik Gedizkent Evleri'nden yuva sahibi olmak isteyenlerin hem dosya masrafı ödemek zorunda kalmadıklarını, hem de kredi için beş yıllık ödeme planı tercih etmeleri halinde en düşük faiz oranından yararlandıklarına vurgu yapan Aslan, "Dairelerini bizzat kendileri seçebilecek olan ortaklar, kredi ödemelerini ilk iki yıl boyunca ayda sadece 700 lira olarak yapacak. Menemen Ovası'na hakim konumu, İzban'a 900 metrelik mesafesi, çevresindeki sağlık merkezi, okul ve alışveriş mekanları ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir fırsat sunuyoruz. Projenin satış aşamasında işbirliği yaptığımız Köycüler Gayrimenkule de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Aslan, daha sonra ortaklarla birlikte tamamlanmak üzere olan A ve B blokları dolaşarak, yakında tamamlanacak örnek dairedeki çalışmaları denetledi. Öte yandan, ortaklar ise Gedizkent Evleri'ni benzerlerinin neredeyse üçte bir fiyatına satışa sunan Aslan'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aslan Menemen İzmir Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title