Haberler

Ege-Koop'tan "Gedizkent" Menemen Evleri

Hem ucuz hem sağlıklı hem de modern konut efsanesi, yine Ege-Koop ile geri dönüyor. Ege-Koop, dar ve orta gelir grubuna yönelik muhteşem bir projeyi daha hayata geçiriyor. Temeli 2014 başında atılacak ve sadece 30 ayda tamamlanacak toplam 750 konutluk Ege-Koop Gedizkent Menemen Evleri Projesi'nde dileyenler 2+1 evlere 98 bin lira, 3+1 dairelere ise 128 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, " Her bütçeye her keseye uygun bir proje. 250-300 bin liraya satılan dairelerde ne varsa Gedizkent'te de o olacak. Hatta çok daha kaliteli olacak. 30. yılımızı Gedizkent Projesi ile taçlandırıyoruz. Üzerine basa basa söylüyorum; Herkes ev sahibi olacak. Sözüm teminatımdır" dedi.

Adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçen Aslan, önceki gün Menemen Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Tahir Şahin ve kurmaylarıyla yeni projenin ayrıntılarını görüştü. Aslan, daha sonra Başkan Şahin ile birlikte toplam 50 dönümlük proje alanında incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, " Ege-Koop İzmir'in gururudur. Özellikle bizim bölgemizde büyük yatırımlara imza atmış, Menemen'in gelişimine doğrudan katkı yapmıştır. Son projesini özellikle dar ve orta gelir grubu üzerine oluşturmuş olması yerinde bir seçimdir. Gedizkent Menemen Evleri, hem bölgenin gelişimine katkı yapacak hem de büyük bir canlılık yaratacak" derken Aslan da, Ege-Koop'un toplu konut alanında devrim yaptığını söyledi.

A'DAN Z'YE TAM BİR YAŞAM ALANI OLACAK

Doğru yatırımın adresi Ege-Koop'un ilk etabı 388 konuttan oluşacak Gedizkent Menemen Evleri Projesi ile herkese konut sahibi olma fırsatı sunduğunu vurgulayan Aslan, "Sabit fiyat garantisiyle tenis kortundan otopark ve kreşine, alışveriş merkezlerinden sosyal tesislerine kadar tam donanımlı bir yaşam alanı olacak Ege-Koop Gedizkent" dedi.

MERKEZE 500, İZBAN'A 900 METRE MESAFEDE

1 milyonu aşkın İzmirlinin hala daha kiralarda oturduğunu, 2 milyon insanın da gecekondu ya da kaçak yapılarda yaşamlarını sürdürmek zorunda bırakıldığını belirten Aslan, "Otobüs şoföründen polise, öğretmenden hemşireye, işçiyi memura kadar birçok kişi bana ev sahibi olma arzusunu dile getiriyor. Haklılar çünkü 15 yıldır İzmir'de yeni yerleşim alanları oluşturulmuyor. Ancak şimdi Ege-Koop olarak herkesin özlemle beklediği, her bütçeye uygun toplu konut projesini hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Menemen Belediye binasına 500 metre, İZBAN'a 900 metre yakınlıkta bir proje ve sadece iki buçuk yılda teslim edeceğiz. Proje sayesinde Sayın Başkan Tahir Şahin'in başarılı çalışmaları ile büyük gelişme kaydeden Menemen'e toplamda 100 milyon liralık yatırım yapmış olacağız. Desteklerinden, geniş vizyonundan dolayı kendisine de özellikle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

KUTU KUTU:

HERŞEY BİRİNCİ SINIF!

2+1 ve iki farklı metrekarede 3+1 olmak üzere üç ayrı tipte oluşturulan Ege-Koop Gedizkent Menemen Evleri Projesi'nde A ve B tipi bloklar yeralacak. A tipi bloklar 7-8-9'ar katlı B tipi bloklar ise 9'ar katlı olacak. Her blokta çeşitli aktivite merkezleri, çift asansör standar olarak bulunacak. 336 adet 3+1, 52 adette 2+1 dairelerde hilton banyodan hazır mutfağa, vitrifiye ve armatürlerden seramiklere her şey birinci sınıf olacak. Proje alanının yüzde 65'i de yine yeşil alan olarak düzenlenecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title