Haberler

Ege Derbisinde Manisaspor Buca'yı Farklı Geçti

PTT 1. Lig’in 14. haftasında oynanan Ege derbisinde Manisaspor, sahasında ağırladığı Bucaspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, puanını 14’e çıkardı.

PTT 1. Lig'in 14. haftasında oynanan Ege derbisinde Manisaspor, sahasında ağırladığı Bucaspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, puanını 14'e çıkardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, böyle farklı bir skoru kendilerinin de beklemediğini belirterek, emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi. Mutlu, son haftalarda iyi çalışıp, iyi oynadıklarını belirterek, "Belki bugünkü skoru bizde beklemiyorduk ama maç böyle gelişti. İkinci golden sonra maç kırıldı. Daha sonra zaten oyun üstünlüğünü elimize aldık. Maçın sonuna kadar istediğimiz şartlarda oyunu götürdük. Futbolcu kardeşlerimiz bugün çok iyi oynadılar ve neticesini aldılar. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyoruz. İnşallah önümüzdeki haftada da kazanıp devreye kadar alabildiğimiz kadar puan toplayıp ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" dedi.

"MANİSASPOR'A UYMAYACAK KİŞİLERLE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"

Manisaspor'da Gökhan Sazdağı'nın kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak soruyu yanıtlayan Mutlu, "Gökhan, takımın maneviyatına uymayan davranışlarda bulundu. Bizde Manisaspor'a uymayacak kişilerle çalışmayı düşünmüyoruz. O yüzden kendisi de istemedi. Zaten kulübün mantelitesine uymayan hareketler sergileyen kişilerle çalışmayacağız. Bu yüzden Gökhan'la da işimiz bitti. Devre arasında kendisiyle yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ

Söylenecek çok fazla bir şey olmadığını, ortada 5-0'lık gibi bir skor olduğunu kaydeden Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise Manisaspor'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti. Manisa'ya gelirken böyle bir skoru beklemediklerini anlatan Karafırtınalar, "Maçın başında gelen erken bir gol bizim tamamen kurguladığımız oyun sistemini tersine çevirdi. Bu da Manisa'nın işine yaradı. Ön tarafta çok etkili oyunculara sahipler. Defansın göbeğinde olmayan iki oyuncumuz Luiz ve Gökhan'ın eksikliğini büyük ölçüde yaşadık. Farklı bir skor olmasını bizde istemezdik" şeklinde konuştu.

Taraftarın tepkisiyle ilgili olarak da bir gazetecinin sorusunu cevaplayan Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"Artık normal karşılıyorum. Her zaman yapıyorlar. Biz çok sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Şu anda takımın kongre süreci var. 5 tane başkan adayı var. İki aydır tesise uğrayan bir tane yönetici yok. Bunlar çok farklı şeyler ve bir sürü olay oluyor. Bir şeyin arkasına sığınacak gibi durum yok. Bugünkü skorun tüm vebali bizimdir. Bu takım daha önce Kayseri'den 5 yedi, arkasından evinde 3 attı. Alanya'dan 4 yedi, geldi içeride 2 attı. Bu takım haftaya çıkar Samsun'u yener ve yoluna devam eder. Biz oluruz veya olmayız, bu hiç fark etmez. Çok karakterli bir takımımız var." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Dilaver Mutlu Manisaspor Bucaspor Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title