Haberler

Ege Denizi'nde Kaçak Operasyonu

Ege Denizi'nde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen Afganistan uyruklu 16 kaçak ile bunu organize ettiği öne sürülen Yunanistan uyruklu 2 kişi yakalandı.

Ege Denizi'nde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen Afganistan uyruklu 16 kaçak ile bunu organize ettiği öne sürülen Yunanistan uyruklu 2 kişi yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Müsellim mevkisi açıklarında devriye görevi yapan sahil güvenlik ekipleri, kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 16 kişinin bindiği lastik bot ile bir sürat teknesini tespit etti.

Sahil güvenlik botunun geldiğini gören sürat teknesindeki kişi, kaçakların yanında bulunan ve organizatör olduğu öne sürülen Yunanistan uyruklu zanlıyı alıp kaçmak isterken yakalandı.

Yunanistan uyruklu 2 kişi ile 16 kaçak, haklarında yasal işlem yapılması için Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesine getirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Midilli Adası Afganistan Yunanistan Ege Denizi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title