Haberler

Ege Denizi'nde 3 Günde 292 Kaçak Kurtarıldı

Ege Denizi'nde 3 günde 292 kaçak kurtarıldı.

Ege Denizi'nde 3 günde 292 kaçak kurtarıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince 28-30 Ekim'de devriye görevi sırasında Yunanistan'a geçmeye çalışan kaçaklara yönelik Aydın, Çanakkale, İzmir ve Muğla'da 8 olaya müdahale edildi.

İzmir'de, Seferihisar Doğanbey Burnu önlerinde 13'ü kadın, 9'u çocuk, 31'i Afganistan, 5'i Kongo, 1'i Sudan, 2'si Mali ve 3'ü Doğu Türkistan uyruklu 42, Çeşme'de iki olayda 4'ü kadın ve 6'sı çocuk 79 Suriye uyruklu, Aliağa ilçesinde 10'u Suriye, 4'ü Kamerun, 2'si Eritre, 1'i Mısır, 1'i Mali ve 1'i Fildişi Sahilleri uyruklu 19 kişi kurtarıldı.

Muğla'nın Datça ilçesindeki iki olayda 27'si kadın, 13'ü çocuk, 51'i Suriye, 53'ü Irak, 16'sı Myanmar ve 10'u Afganistan uyruklu 130 kaçak ile organizatör oldukları iddiasıyla Azerbaycan uyruklu 4 şüpheli yakalandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde de 3'ü kadın, 17'si Suriye uyruklu, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde de 5 kaçak kurtarıldı. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Ege Denizi Suriye Aydın İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title