Haberler

Ege'de "Yeni Medya" Tartışılacak

Güncelleme:

'Yeni Medya' başlıklı "3. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu" 27-28 Mayıs 2015 tarihlerinde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Sempozyum ulusal ve uluslararası alanda iletişim eğitimi alan lisans ve lisansüstü öğrencileri bir araya getirerek, öğrencilerin disiplinler arası bir yaklaşımla iletişim ve yeni medya kavramlarıyla ilişkili konular bağlamında, hem teorik hem de pratik çalışmalarını sunabilecekleri bir ortam hazırlamayı hedefliyor.

SEMPOZYUMDA PEK ÇOK KONU ELE ALINACAK

3.Uluslarası İletişim Öğrencileri Sempozyumu'nda yeni medya başlığı çerçevesinde farklı ülkelerden gelen 4 yabancı öğrenci, Türkiye'den 35 Lisans, 64 Lisansüstü öğrencinin hazırlamış olduğu toplamda 76 bildiri kabul edildi.


Sempozyumda yer alan konu başlıkları şöyle sıralanıyor; Sosyal Medya, Yeni Medya ve Toplumsal Cinsiyet, Yeni Medya ve Mahremiyet, Yeni Medya ve Yasal Düzenlemeler, Etik, Yeni Medya ve Pazarlama, Yeni Medya ve Reklam, Yeni Medya ve Toplumsal Hareketler, Yeni Medya ve Siyaset, Yeni Medya ve Sinema, Yeni Medya ve Gazetecilik, Yeni Medya ve Halkla İlişkiler, Yeni Medya ve Siyasal İletişim, Sosyal Medya Fenomenleri, Yeni Medya, Çocuk ve Genç.

Sempozyumda ayrıca "Yeni Medya" temasından yola çıkılarak getirilen bildirilerin yanı sıra, fotoğraf, ödüllü kısa film, reklam ve halkla ilişkiler projeleri de sempozyuma renk katacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title