Haberler

Ege'de "Yeni Medya" Tartışılacak

Güncelleme:

"Yeni Medya" başlıklı "3. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu" 27-28 Mayıs 2015 tarihlerinde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Sempozyum, ulusal ve uluslararası alanda iletişim eğitimi alan lisans ve lisansüstü öğrencilerini bir araya getirerek, öğrencilerin disiplinlerarası bir yaklaşımla iletişim ve yeni medya kavramlarıyla ilişkili konular bağlamında, hem teorik hem de pratik çalışmalarını sunabilecekleri bir ortam hazırlamayı hedefliyor.

26-27 Nisan 2012 tarihlerinde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen I. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu ile; "İletişim, Kültür, Etik ve Yaratıcılık" bağlamında birbirinden farklı ve zengin içeriğe sahip olan akademik çalışma ve uygulama örneklerinin paylaşımı sağlanıp, farklı kültürlerden gelen katılımcılar arasında sinerji yaratıldı.

Sempozyumun 2. si 6-8 Kasım 2013 tarihlerinde, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin ev sahipliğinde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ile ortak olarak "Dünya ve Türkiye'de İletişim Çalışmaları" temasından yola çıkarak gerçekleştirildi.

3. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumunda yeni medya başlığı çerçevesinde, etik medya okuryazarlığı, halkla ilişkiler, gazetecilik, siyaset, reklam, sinema, görsel iletişim, kişilerarası iletişim, pazarlama, kültür, yasal düzenlemeler, çocuk/gençlik, gündelik yaşam, sivil toplum, mizah, kurumsal iletişim/yönetim ve küreselleşme gibi konular ele alınıp, irdelenecek.

Sempozyuma ayrıca "Yeni Medya" temasından yola çıkılarak geliştirilmiş olan bildirilerin yanı sıra, fotoğraf, ödüllü kısa film, reklam ve halkla ilişkiler projeleri de renk katacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title