Haberler

Ege'de genç reklamcıların mezuniyet coşkusu

Güncelleme:

Ege Ajans- Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Müge Elden, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun, aileler, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Elden, "Çocuklarımızla iftihar ediyorum. Sevgili evlatlarım, öğrencilerim bölümümüz bu sene dördüncü mezunlarını veriyor. Fakültenin en son kurulan, en genç, en küçük fakat en etkili bölümüyüz diye düşünüyorum. Biz hocaları, onları mezun ettikten sonra, gerek sektörde gerek iş dünyasında en güzel işleri yapacaklarına, en büyük başarıları kazanacaklarına inanıyorum. Önce sizleri, sonra bizleri, fakültelerini ve ülkelerini en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. O yüzden izninizle, öğrencilerim ve şuandan itibaren meslektaşlarım olan bu genç insanların önünde saygıyla eğilerek konuşmama son vermek istiyorum" dedi.

BAŞARI BELGELERİ PROF. DR. MÜGE ELDEN'DEN

Törende, bölüm birincisi Serhat Yurdakavuşan, bölüm ikincisi Emine Gizem Ecer, bölüm üçüncüsü Başak Hilal Özdemir oldu. Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini Prof. Dr. Müge Elden verdi.

Tören, Bölüm birincisi Serhat Yurdakavuşan'ın arkadaşlarına "İletişim Andı"nı okutmasının ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Yusuf Vardar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title