Haberler

Ege Bölgesi 23.06.2010

İZMİR HÜRRİYET İZMİR: Rezil Etmeyin Bizi Alaçatı’da, deniz ile sörf okulları arasında uzayıp giden baraka enkazları, rezalet tablosu.

İZMİR

HÜRRİYET İZMİR: Rezil Etmeyin Bizi

Alaçatı’da, deniz ile sörf okulları arasında uzayıp giden baraka enkazları, rezalet tablosu. Okul sahipleri belediyeyi uyardı: Bizi Rezil Etmeyin

MİLLİYET EGE: Kriz, Ak Partili Başkanı “Teğet” Geçmedi

Başbakan Erdoğan’ın “kriz bizi teğet geçti” sözlerini, partisine mensup ilçe başkanı adeta tekzip etti. İki yıldır kadın kolanlı başkanlığını yapan Hülya Hekimoğlu, ekonomik kriz nedeniyle görevini bıraktı.

POSTA EGE: Kim Durduracak

Motosikletli magandalar araç girişi yasak yerlerde cirit atmaya devam ediyor. Yayaların arasında zik-zak çizerek ilerleyen, zaman zaman da birbirleriyle son sürat yarışan sürücüler çevrelerine tehlike saçıyor. İzmirliler hem onlara hem de engel olmayan yetkililere tepki gösteriyor.

HABER TÜRK EGELİ: 2020’ye aday olalım

Şangay EXPO’sunu ziyaret eden Kocaoğlu, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı için ipuçları verdi. “Gelecek yıl resmen başvurabiliriz” dedi.

YENİASIR: Bahaneye Bak

Alkolden ehliyeti alınmış belediye otobüsü şoförleri direksiyon başında büyük risk yaratırken, ESHOT’un açıklamaları tatmin etmed

YENİGÜN: Buse’nin suçu ne

Asker kızı olan Buse Sarıyağ, Lisans Yerleştirme Sınavı’na hazırlık için Maslak’taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nda açılan kursa gitmek üzere servis aracına binmişti. Halkalı’da askeri personeli taşıyan bir servis otobüsüne düdüklü tencere ile kamufle edilmiş bir saldırı düzenlendi. Otobüsün içindeki Buse ile 4 askerde şehit oldu.

Denizli

DEHA20 GAZETESİ: Çürük dişi çekecekler

Bayramyeri ile Hükümet konağı ve Dev Çınar Projesi’nin arasındaki Özel İdare İşhanı’nın yakılması gündeme geldi. İki projenin birleşmesinin önündeki en büyük engel kalkacak.

HOROZ GAZETESİ: Yaralar sarılıyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü kenti esir alan selin yaraları sarılmaya başlandı. Belediye ekipleri bir taraftan hasar tespit çalışması yaparken, bir taraftan da selin ortaya çıkardığı hasarlar gideriliyor.

HİZMET GAZETESİ: Yaralar sarılıyor

Denizli’de geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya başlandı. Afetin boyutları da ortaya çıkmaya başladı. Ekipler gece gündüz çalışıyor.

DENİZLİ GAZETESİ: Süper Hastaneye destek yağıyor

Pamukkale Üniversitesi tarafından yapımına devam edilen 700 yatak kapasiteli bölgenin büyük hastanesine hayırseverler büyük destek veriyor. Şu ana kadar 4 milyon TL civarında bağış toplandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title