Haberler

Ege Bölgesi - 09.08.2010 / Pazartesi

DENİZLİ DENİZLİ GAZETESİ: Kayak Merkezi Rüya mı? Denizli’yi kayak merkezi haline getirecek Tavas’taki Bozdağ için 6 vali uğraştı ama başaramadı.

DENİZLİ

DENİZLİ GAZETESİ: Kayak Merkezi Rüya mı?

Denizli’yi kayak merkezi haline getirecek Tavas’taki Bozdağ için 6 vali uğraştı ama başaramadı. Son olarak Nikfer Belediyesi ile Ahmet Selçuk’un şirket kurup, broşür bastırarak kayak merkezine davet etmeleri “Bu kez olacak mı?” sorusunu gündeme getirdi.

HOROZ GAZETESİ: Ramazan Bereketi Esnafı Sevindirecek

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Ramazan ayında artan tüketimden dolayı krizden çıkan Denizlili esnafın yüzünün güleceğini söyledi. Özer özellikle gıda fiyatlarındaki yükselişin hiç konuşulmadığını belirterek, Denizli esnafının fırsatçılık yapmadığını söyledi ve esnaflara teşekkür etti.

HİZMET GAZETESİ: Oy Kullanmayana Ceza

12 Eylül 2010’da yapılacak halk oylamasında Denizli il genelinde yaklaşık 576 bin, ülke genelinde ise 49 milyon 446 bin 269 seçmen oy kullanacak. Referandumda oy kullanmayan seçmenlere ise 22 lira para cezası uygulanacak.

DEHA20 GAZETESİ: Hazır Lokmayı Kim Kapacak?

Kredi Yurtlar Kurumu’nun PAÜ kampüsündeki işletmelerinin yeniden ihalesi, büyük küçük girişimciler arasında amansız bir savaş başlattı. Her gün en az 5 bin kişiye kahvaltı ve akşam yemeği veren sosyal tesisler kelimenin tam anlamıyla hazır lokma.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title