Haberler

Ege Aydan'dan Çılgın Gece!!!

Güncelleme:

Ege Aydan "Her sahneyi kendi karakterin dışında yaşamak çok keyifli…

Oyuncu olmanın avantajları olarak görüyorum. Bu bölümde komik gelişmeler oldu gençlerle çekimlerde çok eğlendik. Bekarlığa veda gecemde ortadan kayboldum ve kimse hiçbirşey hatırlamıyor bir hangover olayı yaşadıkJ rolde olsa çok keyifliydi" dedi.


Heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi
"Kaçak Gelinler" Ege Aydan'ın canlandırdığı Müfit karakteri ile seyirciyi şaşırtıyor…
Kaçak Gelinler 25 Aralık Perşembe, bol sürprizli ve macera dolu bölümüyle TV8'de izleyicisiyle buluşuyor.


Ege Aydan Müfit karakteriyle bu hafta macera dolu bir yolculuğa çıkıyor. Gençler Müfit'e hazırladıkları bekarlığa veda gecesinin ardından bir arada uyanırlar. Ancak hiçbiri gece neler yaşandığını hatırlamamaktadır. Müfit'in ortadan kaybolduğunu anlamaları uzun sürmez.
Bütün ekip bir yandan Seniha'yı oyalamak, bir yandan da Müfit'i bulup düğüne yetiştirmek için amansız bir mücadeleye girişirler.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç'un yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu'nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kaçak Gelinler Ege Aydan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title