Haberler

Egc Medya Başarı Ödülleri

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nce (EGC) geleneksel olarak düzenlenen "Medya Başarı Ödülleri"nde, Anadolu Ajansından (AA) üç muhabir ödül aldı.

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nce (EGC) geleneksel olarak düzenlenen "Medya Başarı Ödülleri"nde, Anadolu Ajansından (AA) üç muhabir ödül aldı.

Özdilek Sanat Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, etkinliği aralıksız her yıl düzenlediklerini bildirdi.

Yarışmaya yaklaşık 100 eserin katıldığını belirten Karaca, "20 arkadaşımız ödüle layık görüldü. Ödül alanları kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından "Fotoğraf" dalında başarılı olan AA muhabiri Orhan Karslı'ya eski Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, yine AA muhabiri Emrah Yaşar'a ise Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, ödülünü verdi.

"Spor Haberi" dalında "Futbol Antrenmanlarında 3D Dönemi" başlıklı haberiyle ödüle layık görülen Sinan Balcıkoca ise ödülünü Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca'nın elinden aldı.

Organizasyonda ödül alan diğer basın ve yayın mensupları ise şöyle:

Haber: Seda Uçar (Sakarya gazetesi), Meltem Karakaş (Yenigün gazetesi), Tuğba Koçal (Şehir gazetesi)

Fotoğraf: Onur Şentürk (Milli İrade gazetesi)

Söyleşi: Gökhan Koçal (Yenigün gazetesi), Aykut Emekli (Sakarya gazetesi), Selen Yardımcı Babacan (2 Eylül gazetesi)

Spor Haberi: Aytaç Ersoy (Yenigün gazetesi)

TV Programı ve TV Haberi: Emine Girgin, Zehra Çam, Esra Yücel Ünlü ve Şener Çetin (ES TV), Muharrem Esen ve Abdullah Bayraktar (Kanal 26)

Sayfa Düzeni: Seyfettin Altındal (Milli İrade gazetesi), Tuğba Çiftçi (Sakarya gazetesi), Ebru Ünal (Follow dergisi)

Törene, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gazeteciler katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yılmaz Karaca Eskişehir Sakarya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title