Haberler

Efsane Orkestra Türkiye'de

Güncelleme:

"En iyi Tango orkestrası" kabul edilen efsanevi "COLOR TANGO", istanbulTANGO Okulu'nun düzenlediği Avrupa'nın en büyük Tango festivali "tanGO TO İstanbul" festivalinin 6.'si kapsamında Türkiye'ye geliyor.

Dünyaca ünlü Arjantinli ve Türk dansçıların gösterileriyle zenginleştirilmiş muhteşem repertuarı ile sahne alacak olan Orkestra istanbul'da Şişli Kent Kültür Merkezi ve Türker İnanoğlu Show Center da sahne alacak.

İstanbulTANGO okulu kurucuları Murat Elmadağlı ve Eşref Tekinalp'in 6 yıl önce ilkini organize etttikleri ve bu yıl Avrupa'nın EN BÜYÜK TANGO FESTİVALİ haline gelen "tanGO TO istanbul 2014" etkinlikleri 8 Mart Cuma Şişli Kent Kültür Merkezi ve 10 Mart Pazartesi TİM Show Center'da gerçekleşecek konserlerde orkestraya festival kapsamında Dünya şampiyonu Arjantinli ve Türkiye nin en iyi yerli çiftleri eşlik edecek. Arjantin Tango müziğinin en büyük efsanelerinden ve Tango müziğinin "Altın Çağ"ına altın bir damga vurmuş olan Osvaldo Pugliese'nin başyardımcısı ve baş bandoneon sanatçısı Maestro Roberto Alvarez tarafından kurulan ve yönetilen Color Tango Orkestrası Pugliese gibi güçlü, dramatik ve dinlerken tüyleriniz diken diken edecek bir sese sahip.

Color Tango Orkestrası, 1920'lerin ortalarında ortaya çıkan, daha sonralarında ise Alfedo Gobbi ve özellikle Osvaldo Pugliese gibi büyükustalarında katkılarıyla gelişimini sağlayan Decareana isimli ekolünen katıksız ustalarından oluşmaktadır. Romantik ve kuvvetli etkileyiciliğiyle tango, düzenlemelerine yapılan atik ve yenilikçi müdaheleler ile altın çağı olan 40'lı yıllar boyunca evrimini sürdürmüştür. Aynı bakış açısıyla orkestranın repertuarına katılanyeni eserler beraberlerinde her daim seçkin ve etkileyici materyalleri üretmek için yardımcı olacak yeni ilgi odaklarını da beraberlerinde getirmektedirler.

Orkestra Sanatçıları
Roberto Alvarez (Şef, 1. Bandoneon, Besteci, Aranjör)
Hernan Bartolozzi (2. Bandoneon)
Fernando Rodriguez (1. Keman)
Ernesto Gomez (2. Keman)
Gustavo Hunt (Klavye)
Mariana Diez (Piyano)
Manuel Gomez (Kontrbas)
Roberto Decarre (Vokal)
Dansçılar:
Javier Rodriguez - Noelia Barsi (Arjantin)
Dana Frigoli  - Adrian Ferreyra (Arjantin)
Sebastian Achaval - Roxana Suarez (Arjantin)
Sebastian Jimenez  - Maria Ines Bogado (Arjantin)
Federico Naveira  - Sabrina Masso (Arjantin)
Esref Tekinalp - Vanessa Gauch Arabacıoglu (Türkiye)
Dimitry Vasin - Esmer Omerova (Rusya)
Giampiero Cantone - Francesca Del Buono (İtalya)
Hayati Tekin – Burcu Iris Tekin (Türkiye)
Yalcin Ugur – Beliz Zorlu(Türkiye)
TARİH: 07 Mart 2014 İstanbul Şişli Kent Sineması Kültür Merkezi Saat 21:00
TARİH: 10 Mart 2014 TIM Show Center 21:00
Yayin icin yararlanilabilecek Konser gorselleri ve videolari asagidaki linkten indiriliebilir. https://www.dropbox.com/sh/jhofq61xhjaxdo1/eJ-Rt8WI1B

Gösteri biletleri biletix gişeleri ve www.biletix.com adresinde satışa sunulmaktadır.
Daha fazla bilgi için:
Murat Elmadağlı / İstanbulTANGO: 0532.263.71.61
Eşref Tekinalp / İstanbulTANGO: 0533.559.34.72

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Arjantin İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title