Haberler

Efsane Koç Neal Meyer'ın Gözünden

Güncelleme:

66. NBA All-Star 2017 maçı öncesinde, NBA'in efsane Koç'u Neal Meyer Doğu ve Batı Konferansı oyuncularını değerlendirdi.

20 Şubat'ta New Orleans'ın üçüncü defa ev sahipliği yapacağı NBA All- Star 2017'de ligin forma giyen birçok yıldız oyuncusu bir araya gelerek, yeteneklerini sergileyecek. 2014 yılında New Orleans'ta düzenlenen All-Star maçında kazanan taraf Doğu Konferansı olmasına rağmen, geçmişteki altı maçın beşini kazanan Batı Konferansı, bu sene de favori olarak gösteriliyor. İşte Neal Meyer'ın TV 8,5'tan naklen yayınlanacak All-Star 2017 hakkında çok konuşulacak yorumları;

BATI

Steph Curry – Maçta forma giyecek olan en iyi şutörlerden birisi. 2012-13 NBA sezonlarından itibaren üçlük atışlarda her zaman liderliği elinde bulunduran Curry'nin geleneğini bu maçta da devam ettirmesi bekleniyor.

James Harden – Bu sezon takımı Houston Rockets'i 40-17'lik rekora taşıyarak üçüncü sıraya yerleştirdi. MVP yarışında Russell Westbrook'un rakibi olan Harden, 11 asist ve 29 sayılık tek maç performansıyla MVP için en önemli adaylardan biri konumunda. Doğu Konferansı takımına karşı Harden'in ünlü geri çekilerek şut atabilme ve potaya gidebilme yeteneği ile gerçekleşecek karşılaşma izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Russell Westbrook – Triple-double istatistiği ve maç başına neredeyse 31 sayılık performansı ile MVP statüsünde bir sezon geçiriyor. 1961-62 sezonunda Oscar Robertson'dan bu yana NBA'de hiçbir oyuncu bir sezonda triple-double başarısını elde edemedi. Ancak Westbrook aynı performansı sergilemeye devam ederse, bu başarıyı elde edebilecek konumda. Geçtiğimiz iki yıl boyunca NBA All-Star MVP'si olan Westbrook, şüphesiz bu yıl da All-Star MVP'si olmak için elinden geleni yapacaktır.

Kevin Durant – 28 yaşındaki Durant ligde geçirdiği dokuzuncu yılında sekizinci kez All-Star forması giyecek. Golden State Warriors'a katıldığından bu yana ekibin karşılaştığı sayı atabilme sıkıntısı Warriors'ta forma giyen yıldız oyuncularla çözüldü. Buna rağmen Durant, maç başına 26 sayılık ortalaması ile Steph Curry ve Klay Thompson'la birlikte en iyi forvetlerden biri. 2.06'lık forvetin, Smoothie King Center'da eski takım arkadaşı Russell Westbrook ile birlikte gecenin en iyi performansları arasında olması bekleniyor.

DOĞU

LeBron James –Üç defa NBA şampiyonu olma unvanına sahip yıldız oyuncu 13. kez üst üste All-Star maçında forma giyecek. Ekibi Cleveland Cavaliers, play-off'larda Doğu Konferansı'nın zirvesinde yer alıyor. LeBron bu sezon, dört kez sezon MVP ödülü, üç final MVP ödülü ve iki All-Star MVP'sinden oluşan ödül koleksiyonuna bir yenisini daha eklemek için forma giyecek.

Giannis Antetokounmpo – 22 yaşındaki geç oyuncu NBA'deki en tehlikeli oyunculardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Maç başına dokuz ribaunt ve iki blokluk averajının yanı sıra 23 sayılık ortalamasıyla dikkat çeken 2.10'luk Yunan Dev, performansının yanı sıra guardların sahip olduğu top hakimiyetine de sahip. Bunların yanı sıra inanılmaz atletik yapısıyla Giannis, maçta keyifle izleyeceğimiz oyunculardan biri olacak. Serbest atış çizgisine yakın bölgeden gerçekleştirdiği smaçlar gibi eşsiz hareketler yapabilen Giannis, New Orleans'taki etkinlikte, yer çekimini yok sayan smaç hünerlerini sergileyecek.

Kyrie Irving – Bu hafta sonu dördüncü kez All-Star etkinliğinde yer alacak. LeBron James'in yanında Irving, tehlikeli Cleveland Cavaliers hücum ekibini oluşturan oyunculardan birisi. Mevcut 24 sayı ortalaması ve en ince çalımlarıyla Irving eşsiz bir forvet ve bu yılın karşılaşmasında da göz doldurması bekleniyor. 2014 All-Star MVP'sinin sahibi olan Irving ikinci ödülünü almak için bu etkinlik boyunca elinden geleni yapacaktır.

Isaiah Thomas – NBA'deki en kısa oyuncu olan Isaiah Thomas ligdeki en iyi sezonunu geçiriyor. Maç başı 30 sayı ortalamasıyla Isaiah, Russell Westbrook'un hemen altında yer alıyor. 2011 yılında draft edildiği günden bugüne en iyi sezonunu geçiren Thomas tüm beklentilerin üzerine çıktı. Özellikle son periyotta gösterdiği mükemmel performansıyla bilinen Thomas takımları tek başına alt etmesiyle ünlü bir oyuncu. Gözler bu hafta sonu ikinci kez All-Star etkinliğinde yer alacak olan Thomas'ın üzerinde olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Russell Westbrook Kyrie Irving New Orleans Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title