Haberler

Efsane Futbolculardan Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Yorumu

Efsane futbolculardan Galatasaray-Beşiktaş derbisi yorumu Çanakkale'ye bir panele katılmak için gelen Türk futbolunun efsane isimlerinden Bülent Korkmaz, gazetecilerin soruları üzerine yaptığı değerlendirmede bu akşam oynanacak ve şampiyonu büyük oranda belirleyeceği düşünülen Galatasaray-Beşiktaş maçında avantajın Galatasaray'da olduğunu, ancak sahada bu avantajların her an değişebileceğini belirtip, Kazanırlarsa şampiyon olurlar dedi.

Efsane futbolculardan Galatasaray- Beşiktaş derbisi yorumu

Çanakkale'ye bir panele katılmak için gelen Türk futbolunun efsane isimlerinden Bülent Korkmaz, gazetecilerin soruları üzerine yaptığı değerlendirmede bu akşam oynanacak ve şampiyonu büyük oranda belirleyeceği düşünülen Galatasaray-Beşiktaş maçında avantajın Galatasaray'da olduğunu, ancak sahada bu avantajların her an değişebileceğini belirtip, Kazanırlarsa şampiyon olurlar dedi. Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski yıldız oyuncularından Rıdvan Dilmen de şampiyonun belirlenmesinin son haftaya kalabileceğini söyledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu Kariyer Günleri kapsamında Futbol ve Siyasette Kariyer konulu panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak eski milli futbolcular Bülent Korkmaz, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber ve Engin İpekoğlu davet edildi. Çanakkale'ye gelen Türk futbolunun efsane isimleri panel öncesinde AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan ile kordonda yürüyüş yaptı. Eski milli futbolculara Çanakkaleliler büyük ilgi gösterip, birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan eski Galatasaraylı futbolculardan Bülent Korkmaz, bu akşam oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak saha, taraftar, moral ve motivasyon başta olmak üzere her açıdan bakıldığından Galatasaray'ın avantajlı göründüğünü belirtip, Ancak, futbol bu, saha içinde avantajlar, dezavantajlara dönüşebilir. Dolayısıyla Galatasaray takımı kazanırsa büyük olasılıkla şampiyon olur. Ama dediğim gibi derbide her şey olabilir. Beşiktaşlı oyuncular da bir çıkış yolu arıyorlar. En azından sezonu taraftarlarına ve kulübe affettirecek bir yol arıyorlar. Bu yolunda Galatasaray maçı olduğunu biliyorlar. Ben de çok sonucu merak ediyorum dedi.

Galatasaray'ın yeni başkanının Dursun Özbek olmasına da değinen Korkmaz, Galatasaray camiası için hayırlı olsun. İnşallah o özveriyi gösterirler. En çok sevindiğim nokta Cüneyt abinin, kaptanın yönetimde olması. Çok doğru bir karar, onun yanına bir tane eski futbolcu, voleybolcu ve basketbolculardan biri de gelsin. Cüneyt ağabey, herkesin bildiği, saydığı biri. Biz de elimizden geldiği kadar gereken desteği kendimine vermeye hazırız diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA DOĞRU GİDİYOR

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın efsane isimlerinden, usta yorumcu Rıdvan Dilmen ise Türk sporuna büyük hizmetler veren, kariyerleri müthiş eski oyuncularla Çanakkale'de bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Dilmen, akşam oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak ise O kadar çok keyifliyiz ki maç aklımızda yok. Akşam yorumlayacağız zaten maçı. Şampiyonluğu etkileyecek bir müsabaka. Ama bugünkü skor yarınki Fenerbahçe maçına da yansıyacaktır muhakkak. Sanki şampiyonluk son haftaya doğru gidiyor. Bakalım nasıl olacak dedi.

Fenerbahçe-Bursaspor maçında, sarı lacivertli taraftarların tepkisini değerlendiren Dilmen, Bunlar tabi olacak. İçeride beklemediğiniz bir mağlubiyet. Ama Bursaspor'un iyi futbol oynadığını gözardı etmemek lazım. Sezonun en iyi takımlarından bir tanesi. Farklı bir skor oldu. Taraftarın tepkisi normal diye konuştu. Dilmen, Bu sene kim şampiyon olur sorusuna ise Onu bilmiyorum yanıtını verdi.

Eski mili futbolcular, kordon turunun ardından panel için İÇDAŞ Kongre Merkezi'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Korkmaz Rıdvan Dilmen Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title