Haberler

    Efsane Film Blade Runner, Yeni Üyeyle Geri Dönebilir

    Filmin başrol oyuncusu Harrison Ford da dönmeye niyetli.

    Mahmut Saral - -

    Ünlü aktör Harrison Ford, geçtiğimiz günlerde Reddit'te bir soru cevap (Ask Me Anything) seansındaydı. Gelen sorular arasında en dikkat çekici olan ise, Ridley Scott tarafından yönetilen kült bilim kurgu filmi Blade Runner ile ilgili olandı.


    Acaba bu filmin devamı gelir mi ve gelirse Ford tekrar kadroda yer alır mı?


    Ford, bunun heyecan verici olduğunu ve eğer böyle bir proje olursa ve senaryoyu da beğenirse ekipte yer almak istediğini belirtti. Ayrıca yönetmen Ridley Scott'ın çok tutkulu bir sinemacı olduğunu ve onla çalışmayı sevdiğini de dile getirdi.


    Ridley Scott tarafından yönetilen ve başrolde Harrison Ford'u izlediğimiz Blade Runner (Bıçak Sırtı), 1982 yılında gösterime girmişti. 2 Oscar ödülüne aday gösterilen, IMDB puanı 8,3 olan film, Boxofficemojo verilerine göre gişede de yaklaşık 33 milyon dolar hasılat elde etmişti.


    Bu arada, bu filmin 30. yılına özel olarak hazırlanan bir Blu-Ray versiyonunun satışta olduğunu belirtelim. Bilgi için buraya bakabilirsiniz.


    Geçtiğimiz yıllarda yeni bir Blade Runner filmiyle ilgili haberler gelse de henüz kesinlik kazanmış bir durum söz konusu değil.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Harrison Ford Mahmut Saral Ridley Scott Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title