Haberler

Efsane Ferrari'ler Intercity İstanbul Park'ta Yarışıyor!

Güncelleme:

İstanbul'un ilk kez ev sahipliği yapacağı etkinlik kapsamında, iki seri Ferrari 458 Challenge yarışı, FXX ve 599XX serilerinin pist etkinliği ile eski Ferrari Formula 1 araçlarının pist etkinliği olan F1 Clienti yarışları düzenlenecek. Etkinlikte ayrıca güncel Ferrari F1 aracının nefes kesici şovu ve Ferrari sahiplerinin kendi araçlarıyla yer alacakları pist sürüşü gerçekleştirilecek.

24 Ekim Cuma günü antrenman seanslarıyla başlayan Ferrari Racing Days kapsamında, Ferrari 458 Challenge yarışında 34 araç start alırken, 599XX serisinde 6, FXX serisinde de 3 araç pistte olacak. Geçmişteki Formula 1 yarışlarında kullanılan orijinal Ferrari F1 otomobillerinin dahil olduğu F1 Clienti serisi ise 6 aracın mücadelesine sahne olacak.

Şubat ayında Malezya'daki Sepang pistinde başlayan Ferrari Racing Days serisi, daha sonra Avustralya-Sidney, İtalya-Monza, Kanada-Mont Tremblant ve İngiltere-Silverstone pistinde yapılan yarışlarla devam etti. Türkiye'de ilk kez yarışseverler ve özellikle Ferrari tutkunlarıyla buluşan Ferrari Racing Days'in 2014 programı, Abu Dhabi'de yapılacak final yarışlarıyla son bulacak.

Ferrari'nin Türkiye distribütörü Fer Mas, etkinlik süresince, Shell & Turcas, LG Electronics, Shangri-La Bosphorus İstanbul, illy ve San Pellegrino'nun desteğiyle, Ferrari sahiplerini Intercity İstanbul Park'ta üç gün boyunca ağırlıyor. Fer Mas'ın davetlisi olan Ferrari sahipleri etkinlik süresince Formula 1'in en iyi pistleri arasında gösterilen İstanbul Park'ta, kendileri için ayrılan özel seansta tur atma imkânı bulurken, Ferrari'nin en yeni modelleriyle test sürüşü de gerçekleştirebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Park Formula 1 Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title