Haberler

Efsane Emniyet Müdürü Atilla Aytek Öldü

Güncelleme:

Emniyet camiasının en renkli isimlerinden olan ve yaptığı operasyonlarla adından söz ettiren efsane Emniyet Müdürü Atilla Aytek yaşamını yitirdi.

Emniyet camiasının en renkli ismi, bir dönemin en çok ses getiren operasyonlarını yöneten, ünlü isimleri gözaltına aldırıp sorgulatan efsane Emniyet Müdürü Atilla Aytek hayatını kaybetti.

MAFYA BABALARINI GÖZALTINA ALMIŞTI

Atilla Aytek'in ismi 1980'li yıllarda yaptığı "Babalar Operasyonu" ile duyuldu. 1984 yılında başlatılan operasyonda o dönem yeraltı dünyasının ünlü isimleri olarak bilinen Dündar Kılıç ve Behçet Cantürk dahil bir çok ismi gözaltına aldırmıştı. Günlerce Ankara'da sorgulanan zanlılar daha sonra Sıkıyönetim Mahkemesi'nde yargılanmışlardı.

GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİCİLİĞİ DE YAPMIŞTI

Atilla Aytek daha sonra Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı. Gençlerbirliği yöneticiliği de yapan Atilla Aytek rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Aytek'in cenazesinin memkeleti Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Behçet Cantürk Dündar Kılıç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

DAHA 5 DK ÖNCE ŞEHİT GAFFAR OKKANIN SUİKASTİNİN BELGESELİNİ İZLERKEN ADI GEÇMİŞTİ . BU MİLLETE HİZMET EDENLER BİR BİR KAYIP GİDİYOR MEKANI CENNET OLSUN HİRAM ABASLAR GAFFAR OKKANLAR ATİLLA AYTEKLER . . .

37
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ne olursan ol sonu 2 metre kefen. . . dünya harbiden bomboş biz ebedi alem için efendi ahlaaklı yaşayalım. .

35
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İŞTE BU KAHRAMANLAR ASLA UNUTULMAZ BUNLAR SAYIN DEĞERLİ KENAN EVREN PAŞA EVRENİN KAHRAMANLARI TÜRKİYE BUNLARLA GURUR DUYMALI BUNLAR VATAN VATAN DEVLET MİLLET İÇİN HER ZAMAN VEFAKAR OLMUŞLAR

23
13
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

o yıllarda dündar kılıç ve behçet cantürk gibi adamları soruguya almak her yiğidin harcı değildi. .

33
1
yanıtYanıtla
Recep gungor:

. . Allah Rahmet eylesin. . . . Mekanı Cennet olsun. . . . . . Adam gibi adamdi. . . . . .

16
4
yanıtYanıtla
ZOPPAYLA AYAR VEREN ADAM:

BİR VATAN EVLADI DAHA TOPRAĞA GİTTİ MEKANI CENNET OLUR İNŞ. . . POLAT ALEMDAR. .

10
4
yanıtYanıtla
urfalı:

uzun adam kendisine rusyadan özürdileme firsatı yaratan mevkidaşına binlerce teşekkür edip putin abi elini ayagını öpeyim diye el pence dururken. putin ise türkiye cumhuriyetinin başkanı özürdiledi deyip kalan konuşmasına devam ediyor. yani türkiye itibarı bir konuşma arasına 2 kelimelik oldu. . .

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu amirler bu memurlar hepsi sayın kenan evren paşanın terbiyesi nizamı disiplini almış bir türk devletine milletine hizmetine adanmış unutulmaz birer kahramanlar bunları unutan ALLAH BELASINI versin bunlar sayesinde rahat huzur buluyorduk vatanda bunları unutmayın kendinizi unutun bu kahramanları unutma türk milleti unutma sakın yoksa allah bellanızı verir türk kahramanları unutulmaycak sakın Allah rahmet etsin vatana hizmeti çok olmuş unutmayın türk kahramanlarını unutmayın

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

olunun arkasında konuşmak yakışmaz allah rahmet eylesın sevabıda gunahıda kendının

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title