Haberler

Efsane Başkan Unutulmadı

Salihli Belediyesi eski Başkanı Zafer Keskiner, ölümünün üçüncü yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Salihli Belediyesi eski Başkanı Zafer Keskiner, ölümünün üçüncü yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Üç yıl önce vefat eden Salihli Belediyesi eski Başkanı Zafer Keskiner, sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Salihli Asri Mezarlık'taki Zafer Keskiner'in kabri başında düzenlenen anma programına oğlu Mehmet Keskiner, CHP Manisa Milletvekili Adayları Mazlum Nurlu ve Sabri Temel, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, meclis başkanı Süleyman Oral ve sevenleri katıldı.

CHP Manisa Milletvekili Adayı Avukat Mazlum Nurlu, Salihli'yi daha yaşanabilir bir kent haline getiren merhum Zafer Keskiner'in kazandırdığı eserlerin ilçedeki sanatın ve kültürün gelişimine katkı sağladığını söyleyerek, "Onun hizmet ilkeleri ve başarısıyla yaşama geçirdiği sosyal belediyeciliği bölgemizde hala örnek gösterilmeye devem ediyor. Parti içinden ya da dışından tüm halkımızın takdirlerini toplayan Zafer Keskiner'i hiçbir zaman unutmayacağız. Onu bir kez daha saygı, şükran ve özlemle anıyoruz" dedi.

Anma programında konuşan yazar Gülgün Yalvaç, onun manevi kızı olduğunu hatırlatarak bugünlere onun sayesinde geldiğini dile getirdi. Yalvaç, "Ben üç yıldır ışığımı kaybettim, kara adam yok artık. Ben kocaman bir boşluk içerisindeyim, hiçbir şeyin tadı tuzu yok. Onun yokluğunda yüzme bilmeden boğulmak üzereyim. Salihli'yi şiirin başkenti yapan, sanat ve sanatçı dostu, binlerce çocuğu açtığı kurslarla kazanan ve onların meslek seçiminde katkıda bulunup ekmek ve emek veren dürüst, saygılı, sevgi dolu kara adam yani benim manevi babamın bugün ölüm yıl dönümü. Acım Bozdağlar'dan daha büyük" diye konuştu.

Zafer Keskiner'in belediye başkanlığının ilk döneminde beraber çalıştıklarını belirten İlyas Kalay ise "Zafer Keskiner çok dürüst ve çalışkan bir insandı. Salihli efsane başkanı asla unutmayacak" dedi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sumru Uysal efsane başkan Zafer Keskiner'in Salihli'ye yaptığı hizmetleri ve anılarını anlattılar. Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi İbrahim Yüksel Mazlum Nurlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title